S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете така, одиме понатаму:rtsp://188.124.211.185:554/hdmi[DOUBLEPOST=1483124977][/DOUBLEPOST]rtsp://196.13.111.159:554/hdmi
http://htp.ddns.me/iptv/chxxx?code=150012709792805
SRECNA NOVA I TEBI I SVE NAJBOLJE U ZIVOTU POZZEvo usao sam samo da vas sve skupa pozdravim i pozelim Srecnu 2017 godinu puno zdravlja i veselja
pogotovo modelatorima koji su nas trpili ovakve.
Vidimo se sljedece godine.
PS:pozivam vas sve na docek u vinograd kod mene festa za pamcenje.
U vinogradu na tLaktoru - nema daljeEvo usao sam samo da vas sve skupa pozdravim i pozelim Srecnu 2017 godinu puno zdravlja i veselja
http://ipc.proipciptv.com:8000/live/Yoseffahro2v/zHkoRi6pjE/2022.ts
И код менеova druga ne ide
Evo usao sam samo da vas sve skupa pozdravim i pozelim Srecnu 2017 godinu puno zdravlja i veselja
Evo usao sam samo da vas sve skupa pozdravim i pozelim Srecnu 2017 godinu puno zdravlja i veselja
PS:pozivam vas sve na docek u vinograd kod mene festa za pamcenje.[/qu
Pozdrav hvala i tebi sretna NOVA GODINA 2017 i dobar provod na festi.pozdrav
Hahah, bas htedoh danas da skeniram metronet, ali mi se cini da na njihovom sajtu ne videh ponudu televizije i odustadoh. Znaci, sutra se bacam na sken. Sta ima jos od kanala tamo?Ova e samo eden del od repertoarot, slika od delot po koi nekoi plukaat:
Прегледај го приврзокот 162691
THTHahah, bas htedoh danas da skeniram metronet, ali mi se cini da na njihovom sajtu ne videh ponudu televizije i odustadoh. Znaci, sutra se bacam na sken. Sta ima jos od kanala tamo?
rtmp://2.109.65.143:1935/headend/152h7s49