Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Po drugi puta ti pisem javno i prvi put se nisi javio, listu si vec mogao da dobis ali odblokiraj pm kako da ti posaljemo reci nam[DOUBLEPOST=1482587478][/DOUBLEPOST]Želim Vam svima ispunjen i sretan Bozić, Bozić pun topline, sreće, osmijeha na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Neka vam miris božićnog drvca unese radostv u ove dane. Želim Vam svima od sveg srca čestit Božić i božićne blagdane.[DOUBLEPOST=1482587665][/DOUBLEPOST]Kome treba jos lista tu sam jos sat vremena onda se odjavljujem na dva danaJel moze neka stabilna lista,imao sam sjajnu od internationala cara ali je prestala da radi nazalost..![]()
Ako može i meni jedna.
poslano sve najbolje[DOUBLEPOST=1482588837][/DOUBLEPOST]
poslana i tebi isto sve najbolje ti zelimAko može i meni jedna.
unaprijed hvala. LP
moze li i za mene jedna lista .unapred hvalaPo drugi puta ti pisem javno i prvi put se nisi javio, listu si vec mogao da dobis ali odblokiraj pm kako da ti posaljemo reci nam[DOUBLEPOST=1482587478][/DOUBLEPOST]Želim Vam svima ispunjen i sretan Bozić, Bozić pun topline, sreće, osmijeha na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Neka vam miris božićnog drvca unese radostv u ove dane. Želim Vam svima od sveg srca čestit Božić i božićne blagdane.[DOUBLEPOST=1482587665][/DOUBLEPOST]Kome treba jos lista tu sam jos sat vremena onda se odjavljujem na dva dana
sutra se puni 50 godduplo slavlje heheheh
2 dobila clana idemo dalje ima jos