Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jel moze neka stabilna lista,imao sam sjajnu od internationala cara ali je prestala da radi nazalost..:(
Po drugi puta ti pisem javno i prvi put se nisi javio, listu si vec mogao da dobis ali odblokiraj pm kako da ti posaljemo reci nam[DOUBLEPOST=1482587478][/DOUBLEPOST]Želim Vam svima ispunjen i sretan Bozić, Bozić pun topline, sreće, osmijeha na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Neka vam miris božićnog drvca unese radostv u ove dane. Želim Vam svima od sveg srca čestit Božić i božićne blagdane.[DOUBLEPOST=1482587665][/DOUBLEPOST]Kome treba jos lista tu sam jos sat vremena onda se odjavljujem na dva dana
sutra se puni 50 god:angel: duplo slavlje heheheh
2 dobila clana idemo dalje ima jos

Последно уредено:
Po drugi puta ti pisem javno i prvi put se nisi javio, listu si vec mogao da dobis ali odblokiraj pm kako da ti posaljemo reci nam[DOUBLEPOST=1482587478][/DOUBLEPOST]Želim Vam svima ispunjen i sretan Bozić, Bozić pun topline, sreće, osmijeha na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Neka vam miris božićnog drvca unese radostv u ove dane. Želim Vam svima od sveg srca čestit Božić i božićne blagdane.[DOUBLEPOST=1482587665][/DOUBLEPOST]Kome treba jos lista tu sam jos sat vremena onda se odjavljujem na dva dana
2 dobila clana idemo dalje ima jos
moze li i za mene jedna lista .unapred hvala

Kome treba jos lista tu sam jos sat vremena onda se odjavljujem na dva dana
Kao prvo želim ti sretan rođendan kao i blagoslovljen Božić
Molio bih ako imaš za mene jednu listu po mogućnosti sa što više dokumentarnih titlovanih kanala jer ja sam sam stariji i od tebe i dosta mi je politike i sličnih stvari pa se opuštam uz dokumentarce a staru glazbu nađem na youtube.
Hvala tebi i ostalim koji nam pomažete

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom