Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека колку плаќаш, толку добиваш, но да не налетал некој на програмче или нешто едитирање на реџистрите што ќе го забрза интернетот или ќе го доведе до максимум?

Има опции на самите плугини :) ,додатни опции кај што се гасат сите поп-ап без разлика на која страна .
за оние адс што искачаат од стримови и сервери за симнување мултимедија но as i can see no one of these plugins seems to work.

за оние адс што искачаат од стримови и сервери за симнување мултимедија но as i can see no one of these plugins seems to work.
Кога ќе ти се појави некоја реклама ,на самата реклама стисни десен клик block this pop-up и ќе го блокира :)

Здраво незнам дали прашањево е за во оваа тема но саква да прашам како можам да лоцирам IP адреса?

Дечки помагајте
Нешто скајпот ми се зезна , не сака да ми го отвори.
Цело време вака ми дава
Fatal Error: Failed to get proc address for Get logical Processorr Informator (KERNEL 32 dll)

Дечки помагајте
Нешто скајпот ми се зезна , не сака да ми го отвори.
Цело време вака ми дава
Fatal Error: Failed to get proc address for Get logical Processorr Informator (KERNEL 32 dll)
Izbrii go i pak instaliraj go probaj taka

Не знам кај да го пишам постовов, вајда тука му е местото...
Значи одам на една тема да напишам мислење и таман да ставам смајли во постот кликам на опција за ставање смајли и наеднаш во нов таб ми се уклучува ова:
http://prntscr.com/2y4i5q

Знае некој што е фркава, вирус ли е или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom