Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
reinstalirav flash player, mozzila probav i so chrome,opera.. pak dzabe mi go otvara klipot samo prviot pat koga ke go pustam od youtube direktno a posle na sekoe e bel ekranot kako na slikava
А проба со апдејт на Flash плеерот? Можеби не ти е апдејтуван.

Незнам дали е за тука прашањето,но се надевам дека ќе помогнете.
Значи неможам да гледам клипчиња/филмови директно на нет,преку DivX plus web player.Не се полни филмот,останува на 0 проценти.До интернетот не е,си има солидна брзина...
Хелп ? :)

Како се прави на Фејсбук да неможат да те тагнуваат на сликите?

wireless за оне

имам оне интернет.сакам да купам рутер за да имам wireleess.дали ќе може да се поврзе рутерот?:helou:

Како се прави на Фејсбук да неможат да те тагнуваат на сликите?

Во подесувањата за приватност, ќе го најдеш ова Работи што другите ги споделуваат > Фотографии и видео снимки на кои сум означен/а > и ќе го прилагодиш на Само Јас

Кај мене на пакетот екстрим е поврзано рутер со жица до модемот, а од рутерот еден кабел иде до пц и wireless се закачувам со лаптоп или мобилен. Ако рутерот е вајрлес односно има можност за безжично поврзување на уреди, може.

и ја го поврзав интернетот во модемот.потоа од модемот до рутерот ,а од рутерот до пц. се работи ама кога ке се конектирам,ми се појауе грешка 651 (вика дека појавува еррор)и не сака да ме поврзе

Ме интересира дали може преку RSS освен текст да се пренесува и слики ? фала позз :)

и ја го поврзав интернетот во модемот.потоа од модемот до рутерот ,а од рутерот до пц. се работи ама кога ке се конектирам,ми се појауе грешка 651 (вика дека појавува еррор)и не сака да ме поврзе

ОНЕ даваат нови модеми кој имаат вграден ваерлес, јави се на 181 за подетални информации :)

reinstalirav flash player, mozzila probav i so chrome,opera.. pak dzabe mi go otvara klipot samo prviot pat koga ke go pustam od youtube direktno a posle na sekoe e bel ekranot kako na slikava

Побарај постара верзија на Flash Player на стариот компјутер го имав истиот проблем, инсталирав постар Flash Player и исклучив Update и си работи како што треба..

Абе, се нервирам нон-стоп што е проблемот.Од кога ќе го оклучам PCто, првите 3-4 линка од јутуб се гледаат, потоа звук има, слика нема.. Намерно симнав Google Chrome мислејќи дека тука ќе го немам проблемот ко шо го имам на Мозила, но истото се случува и тука, во што е проблемот?

Абе, се нервирам нон-стоп што е проблемот.Од кога ќе го оклучам PCто, првите 3-4 линка од јутуб се гледаат, потоа звук има, слика нема.. Намерно симнав Google Chrome мислејќи дека тука ќе го немам проблемот ко шо го имам на Мозила, но истото се случува и тука, во што е проблемот?

pomosssssssssssssssss

znae li nekoj kako da gi vratam izbrisanite poraki od e-mail

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom