Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.423
- Поени од реакции
- 35.096
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Инаку, на некој GIF ако се смени екстензијата во .JPG сте приметиле дека останува GIF само со JPG екстензија? :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смени EXE во TXT и кажи ми дали работи.Hypnotic напиша:Па нормално. Го мениш името на фајлот само, а не и содржината.
ЕХЕ и ТХТ се два различни формата...Acid напиша:Смени EXE во TXT и кажи ми дали работи.![]()
Вектори... се у питајне... јпг и гиф се векторски колку шо знам, можда грешам... бегинер сум за филозофија на сликитеAcid напиша:A JPG и GIF не се 2 различни формата?
Знам дека ќе функционира ако ја смениш екстензијата и потоа пак ја вратиш по старо, ама интересно е што GIF си се отвара како GIF дури и ако остане како JPG.
To ti e ednonasocen internet i sluzi samo za download, pokraj nego mora da imas eden so ke ti sluzi za upload (ADSL, Kabelski...). E prednosta ti e vo toa sto ke imas premnogu golem download (neznam brzinite odea mislam do 16.000 Kb/sek, vo sporedba so ADSL koj kreva do 512kbps)Jakov напиша:na www.kajgana.com
od strana ima edna reklama za nekoj skyDSl nesto za internet.
Moze nekoj prosto da mi objasni sto e toa kolku pari kosta kako se plaka i zasto, posot toa sto go pisuva tamu go procitav 4 pati i ne razbrav nisto osven deka imaat tri vida na ceni od 7 do neznam kolku evra mesecno
Imajte na um deka imam Filozofski a ne PMF/Masinski i sl.![]()
Vlad II Draculea напиша:Вектори... се у питајне... јпг и гиф се векторски колку шо знам, можда грешам... бегинер сум за филозофија на сликите
Проблем со гифот може да се јави ако менуваш во БМП.. предноста на гиф е тоа што содржи повеќе слики во еден формат...
За подетални информации ко че го положам КОмпјутерска графика предмето тогаш..сеа сум апла бегинер
ацид напиша:A JPG и GIF не се 2 различни формата?
Знам дека ќе функционира ако ја смениш екстензијата и потоа пак ја вратиш по старо, ама интересно е што GIF си се отвара како GIF дури и ако остане како JPG.
e batka mnogu barash !!!!!Vlad II Draculea напиша:Барам најбрз начин да симнам филм.. нормално бесплатно..
ениван??Vlad II Draculea напиша:Барам најбрз начин да симнам филм.. нормално бесплатно..