Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ако ти се го сега брзо мењале од вип/близу - најверојатно интерфејсот ќе ти биде ист како мојот.
ако е така, пиши у browser 192.168.0.1 и ќе ти бара user i pass.
ако ти или некој друг ти ги нема сменето, тогаш би требало да ти бидат:
user: празно остави го
pass: admin
и би требало да те логира на рутерот.[DOUBLEPOST=1484965065][/DOUBLEPOST]

ако ти се го сега брзо мењале од вип/близу - најверојатно интерфејсот ќе ти биде ист како мојот.
ако е така, пиши у browser 192.168.0.1 и ќе ти бара user i pass.
ако ти или некој друг ти ги нема сменето, тогаш би требало да ти бидат:
user: празно остави го
pass: admin
и би требало да те логира на рутерот.
Да така е, ме логира ☺ сега каде да видам тоа?[DOUBLEPOST=1484972596][/DOUBLEPOST]Добро е го најдов, фала ви многу !

Последно уредено:
Дечки незнам дали е за тука прашањево.
Значи се работи за една онлајн игричка, човекот сака да ми го купи акаунот но парите можел да ми ги пушти само преку вестерн унион, па може ли некој да ми објасни каква сметка треба да отворам и што податоци треба да му дадам.

Дечки незнам дали е за тука прашањево.
Значи се работи за една онлајн игричка, човекот сака да ми го купи акаунот но парите можел да ми ги пушти само преку вестерн унион, па може ли некој да ми објасни каква сметка треба да отворам и што податоци треба да му дадам.
треба име и адреса да му кажеш
тој ќе добие код кога ќе ги прати парите, треба да ти ја кажи точната сума и кодот
пари може да подигнеш секаде каде што има WU, има скоро во сите банки, не ти треба сметка

треба име и адреса да му кажеш
тој ќе добие код кога ќе ги прати парите, треба да ти ја кажи точната сума и кодот
пари може да подигнеш секаде каде што има WU, има скоро во сите банки, не ти треба сметка
Благодарам, ова било многу едноставно значи не ти треба ни девизни сметки глупости ништо.

Благодарам, ова било многу едноставно значи не ти треба ни девизни сметки глупости ништо.
да само многу голема провизија му зимаат на испраќачот 10%, а на помали суми и повеќе излегува

А со оваа пејонир картичката ништо не ми е јасно прво ми стигна една во Уса валута, сега уште една во евра, нормално по мое барање, сакам да прашам дали зимаат чланарина годишно/месечно и колку ќе ми земмат провизијата од банкомат да подигнам пари oд оваа во евра.

Дечки ми треба помош.. Користам Рутер од Телеком и бидејќи немам wi fi пристап преку целиот стан вчера купив Tenda Extender a9.. Лесни сетинзи за местење меѓутоа ми дава цело време Limited со тој извичникот жолт и немам интернет?! Пробано на други рутери постарата генерација што беа на Телеком си работи перфектно, се јавив во Телеком ми рекоја само ресетирај рутер бла бла и ништо си остана.. Што може да е проблемот?

Дечки ми треба помош.. Користам Рутер од Телеком и бидејќи немам wi fi пристап преку целиот стан вчера купив Tenda Extender a9.. Лесни сетинзи за местење меѓутоа ми дава цело време Limited со тој извичникот жолт и немам интернет?! Пробано на други рутери постарата генерација што беа на Телеком си работи перфектно, се јавив во Телеком ми рекоја само ресетирај рутер бла бла и ништо си остана.. Што може да е проблемот?

https://youtu.be/usqcTAFOFOc?t=144

:D

Шалата настрана, веројатно некој од сетинзите ги немаш подесено ко шо треба, нешто како адреса на рутерот, или MAC адреса.
Пробај ако имаш мрежно кабелче бацни го во рутерот и од него во лаптоп да видеш дали ќе го имаш жолтиот извичник тогаш?

https://youtu.be/usqcTAFOFOc?t=144

:D

Шалата настрана, веројатно некој од сетинзите ги немаш подесено ко шо треба, нешто како адреса на рутерот, или MAC адреса.
Пробај ако имаш мрежно кабелче бацни го во рутерот и од него во лаптоп да видеш дали ќе го имаш жолтиот извичник тогаш?
Баш така расипан беше :D Го вратив во Анхоч, ми вратија пари, си земав Тp Link од AMC си работи супер.. Нема што не пробав на претходниот, неќеше никако..

Како да го видам пасфордот на Ајфон на конектираното ВиФи ?

Како да го видам пасфордот на Ајфон на конектираното ВиФи ?
Ако не е jailbroken не можеш.
Евентуално ако можеш да влезеш у рутер, таму можеш да ја видиш.

Dali nekoj znae sho e rabota so It Forum Mk? Zaso brisat akaunt 5 min posle registracija? Dali i kaj nekoj drug e taka?
A ako nesi registiran mozes samo 3 stranici da procitas!
Koja retardirana rabota c c c :yid:

Dali nekoj znae sho e rabota so It Forum Mk? Zaso brisat akaunt 5 min posle registracija? Dali i kaj nekoj drug e taka?
A ako nesi registiran mozes samo 3 stranici da procitas!
Koja retardirana rabota c c c :yid:
така е кај сите, не пробувај повеќе пати ќе ти банираат ип перманентно
жити се не ми доаѓај и таму

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom