Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вака овој е проблемот, значи на направена мрежа од 20 компјутери има фолдер направено каде што сите од секој компјутер може да ставаат документи, ама администраторот има еден фолдер каде што никој нема пристап, е сега ни треба од првиот фолдер каде што секој става документи кога кје стигнат во првиот фолдер самото да ги префрли во фолдерот кај администраторот, а во исто време кога кје се префрлат сами да си се избришат од првиот фолдер значи да ги има само во фолдерот кај администраторот.
Мислам дека добро објаснив за што е проблемот, ако можете помогнете ми

Дали некој ќе може да ми помогне
Поздрав

Dali nekoj mozit da mi kazi sakam da kupam nesto od internet i sakam da prasam kako mozam da znam dali e sigurna stranata dali ima nekoj posebni oznaki deka nemat da se zafrknam!? FALA

Дали може некој да ми помогне имам еден проблем со Фејсбук.Кога се логирам,ми се појавува ерор и ми вели server expired ili certain expired така нешто.Фала однапред.

Дали може некој да ми помогне имам еден проблем со Фејсбук.Кога се логирам,ми се појавува ерор и ми вели server expired ili certain expired така нешто.Фала однапред.

Може скриншот?

Помош!!!

имам голем проблем незнам дали тука е место на оваа тема да пишувам ама вака, имам HP ze5570 го размонтирав целиот да ги исчистам кулерите бидејќи многу брчеа. Сего кога пак го склопив кога го уклучувам еднитот кулер врти само 5 секунди и се исклучува и нека никаква акција потоа ни windows се стартува ништо!
А го расклопив и склопив по шема ја симнав од интернет !!!

кажете ИТПродавница за ајпод пс2 ова она на интернет може!

НЕ НА СТАРО како оглас туку како да продава ама на интернет

имам голем проблем незнам дали тука е место на оваа тема да пишувам ама вака, имам HP ze5570 го размонтирав целиот да ги исчистам кулерите бидејќи многу брчеа. Сего кога пак го склопив кога го уклучувам еднитот кулер врти само 5 секунди и се исклучува и нека никаква акција потоа ни windows се стартува ништо!
А го расклопив и склопив по шема ја симнав од интернет !!!

Размонтирај го пак, и викни некој што се разбира да го монтира, а не некој што монтира по шеми.

Пракса, не теорија.

uote=kuzi;2854774]Вака овој е проблемот, значи на направена мрежа од 20 компјутери има фолдер направено каде што сите од секој компјутер може да ставаат документи, ама администраторот има еден фолдер каде што никој нема пристап, е сега ни треба од првиот фолдер каде што секој става документи кога кје стигнат во првиот фолдер самото да ги префрли во фолдерот кај администраторот, а во исто време кога кје се префрлат сами да си се избришат од првиот фолдер значи да ги има само во фолдерот кај администраторот.

Поздрав

Ќе ми помогне ли некој

Вака овој е проблемот, значи на направена мрежа од 20 компјутери има фолдер направено каде што сите од секој компјутер може да ставаат документи, ама администраторот има еден фолдер каде што никој нема пристап, е сега ни треба од првиот фолдер каде што секој става документи кога кје стигнат во првиот фолдер самото да ги префрли во фолдерот кај администраторот, а во исто време кога кје се префрлат сами да си се избришат од првиот фолдер значи да ги има само во фолдерот кај администраторот.

Поздрав

Ќе ми помогне ли некој

Domain околина?

Здраво дечки.
Побудалев. Се зафатив за работа што делумно ја знаев, за на крај да завршам со нервозно кршење на драгата тастатура.
Форматирав компјутер, cd-а за driver-и немам, спуштав од интернет. За network adapter не можам да се снајдам. Од претходниот OS имам (device manager): network adapters-> Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet, ама на која и страна да одам за овој драјвер, ме префрлаат на страната на realtek, од кај што не можам да стигнам до соодветниот. Што ми е потребно?
Со почит кон мојата тастатура.... :)
Фала ви однапред.

Здраво дечки.
Побудалев. Се зафатив за работа што делумно ја знаев, за на крај да завршам со нервозно кршење на драгата тастатура.
Форматирав компјутер, cd-а за driver-и немам, спуштав од интернет. За network adapter не можам да се снајдам. Од претходниот OS имам (device manager): network adapters-> Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet, ама на која и страна да одам за овој драјвер, ме префрлаат на страната на realtek, од кај што не можам да стигнам до соодветниот. Што ми е потребно?
Со почит кон мојата тастатура.... :)
Фала ви однапред.

Еве директен линк до драјверот (за XP), а ова е страната на Realtek со драјвери за твојата картица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom