Интересни факти за Адолф Хитлер

Sherlock Holmes

Изморена Авангарда
Член од
11 ноември 2014
Мислења
7
Поени од реакции
2
Се надевам дека не ја утнав секцијата за постирање на вакви работи. Има многу луѓе кои се симпатизери на Хитлер(не сум меѓу нив), а исто така има и луѓе кои од дното на душата го мразат истиот(не сум меѓу нив). Секако оваа тема не е за разглобување на политички теми туку за постирање на некои интересни факти за овој човек. Јас направив едно видео на youtube и се надевам дека тие 7 факти кои ги истакнав дека ќе бидат доволно интересни за вас. Се надевам дека ќе најдете уште и ќе ги споделите со нас.
Поздрав :D

https://www.youtube.com/watch?v=kyZIJriN0aU

Имал огромен талент за сликање и кој знае колу оригинални уметнички дела.

Ете имало нешто што не сум говметнал во видеото. Ајде уште да слушнеме и да заборавив, како ви се допаѓа видеото?

Ете имало нешто што не сум говметнал во видеото. Ајде уште да слушнеме и да заборавив, како ви се допаѓа видеото?

Болдираното е вистинскиот наслов на темава нели? :icon_lol:

Болдираното е вистинскиот наслов на темава нели? :icon_lol:
Не не, напротив. Тоа е поставено надвор од контекст на темата, како прашање. Темата си е таа, факти кои ние не ги знаеме, а ги дознаваме тука, со помош на мои и ваши постови.

Мислам дека се што направил Хитлер е резултат што фактот број два во твоето видео гарант му нема даено :)

Ова е исто така добар факт, вреди да се знае:
Хитлер произвел повеќе пепел од сите пожари што се случиле во Европа заедно.

Мислам дека се што направил Хитлер е резултат што фактот број два во твоето видео гарант му нема даено :)
Во право си иначе. Само што ти е грубо кажано. Таа девојка(неговата прва љубов) го има напуштено на многу груб начин и поради тоа тој си ги лечи комплексите на следните евреи. Бил премногу комплициран човек, значи премногу. Биполарен исто така

Се служел со окултистички и сатанистички магии. И еден е од позначајните личности кои ја посетиле Баба Ванѓа.
За ова со Баба Ванѓа и Хитлер имам толку многу слушано, дури и вчера една девојка(нејќам да ја вреѓам јавно за нивото на интелегенција) ми го кажа тоа и другариве и другаркиве дури ми потврдија дека стварно било така. Не ми е некако логично за да верувам, али изгледа така било :D

Iako samiot toj bil evrein sepak e odgovoren za smrtta na milioni evrei.Ova samo ja potvrduva tezata za covekovata priroda na samounistuvanje.

Iako samiot toj bil evrein .
:facepalm:[DOUBLEPOST=1415740888][/DOUBLEPOST]
Ako imash svoe mislenje navedi go,dokolku ne se slozuvas so necie mislenje elaboriraj zosto ;)

Adolf Hitler was a Blutbad and the leader of Germany from 1933 to 1945. Hitler remains a constantly referenced figure in Western media.

Hitler was born to a practising Catholic mother and an anticlerical father, but after leaving home Hitler never again attended Mass or received the sacraments

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom