Инсталација и полнење со содржини на Flash CMS template

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ај кажи ако не те мрзи во рок од 15 минути или да ја бришам темава.

Треба да му кажам на клиентот цена.
Затоа и прашувам.

Што ти е кога се дефинира реченицата до крај...
Колкава количина на текст треба да објавуваш, и во колкав интервал/период?

Промени ретко ќе се прават.
Еднаш на 6 месеци или у година дена...
Портфолио CMS flash сајт.

Клиентот ќе ти даде темплејт и ти треба да го инсталираш и наполниш со содржина? - околу 300
Нема никаков темплејт, ти треба да го купиш, инсталираш и наполниш? - 500-600

јас за волку би праел

Клиентот ќе ти даде темплејт и ти треба да го инсталираш и наполниш со содржина? - околу 300

јас за волку би праел

300 јени?

Не марки.
Секој дизајнер си има свои цени според неговата потрошувачка цена ние ќе ти кажеме нас како ни одговара така да дефинирај сам цена. :)

Луѓе цена ми треба, цена.

Јас ти кажав што мислам во ЕВРА

--- надополнето ---

јас за волку би праел

Јбг кога прашуваш половично одговараме половично :)

Јас ти кажав што мислам во ЕВРА

Евра, њтф !?
Јас најсериозено си помислив дека мислиш на денари.

Имам работено со флеш, но првпат работам со готов темплејт.
Инаку темплејтов е купен е од темплејтмонстерс.

Колку би било тешко да се инсталира CMS flash темплејт и да се наполни со содржини ?!

п.с
Заборавив да споменам, цена не ми бара клиент туку веб компанија од Америка која е пребукирана и сака да аутсорсира дел од работата.

Епа затоа ти викам дека глупо е да ти кажеме ние цена кога незнаеме ништо.
Сам треба да одредиш, имаш работено со фирмата, знаеш колку ти плаќа на други проекти и во зависност од тоа ќе си побараш сума. Значи моја претпоставка само, тие таму на клиентот сигурно ама сигурно ќе му земат 1500-2000 долари ако не и повеќе. Епа сеа види ти колку ќе бараш, ама чим е за фирма која праи аутсорсинг тогаш 300 евра е премногу да побараш.

Иначе не е тешко меѓутоа чим не си работел ќе треба прво да чепкаш малце дур се уходаш.
Гуглај има еден куп туторијали имаш и видео туторијали за како да инсталираш FlashCMS

Еве ти едно за старт - http://blog.templatemonster.com/2009/10/16/flash-cms-templates-installation-instructions/

--- надополнето ---

И да ти надополнам, значи не е обичен флеш туку флешЦМС значи имаш бекенд преку кој го контролираш изгледот на страната.
На темплејт монстерс најди го темплејтот и иди на демо би требало да имаш и демо за админ панелот да го пробаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom