Инсект во куќата

• Креатор на темата Креатор на темата VaneStoilov
  • Време на започнување Време на започнување
Не се опасни овие често ги среќавам во куќата во Охрид се наоѓа на локација во близина на св. Плаошник и шумата имарет. Мислам дека има врска со влагата како што споменаа некои членови ама не се опасни а вака на изглед језиви се да. Боље ова отколку глувци.

Не ти дојди прераскажувај им ги,ке ти ставам и кревет
Внимавај што посакуваш! Ако го донесеш Ставрогин дома, кога ќе види жена ти каков џентлемен е, поверојатно е дека ќе си останеш со сам глувците.

Внимавај што посакуваш! Ако го донесеш Ставрогин дома, кога ќе види жена ти каков џентлемен е, поверојатно е дека ќе си останеш со сам глувците.
So what!

Lugje imame golem problem doma ..Ako ima nekoj iskustvo bi cenela da go spodeli .
Patuvavme cesto periodov I od juli imame stenici vo stanov.Se skrenavme e Mal zbor da kazam..probavme se ..od alkohol 96% do raid sekakov do prskanje od firma ..I sea posho neli oni se edni od insektite koi sto se najtesko da se unistat istrazuvam na netov s e za niv I mislam deka sme fucked do beskraj.Vekje frlivme Eden krevet ..I SE drugo sto imashe vo taa soba prva kaj sto gi najdovme..finansiski ne unisti ,a da ne zboram sto ne mozeme da spieme posho cudovistava nokje osekjaat koga spiesh I ti cicaat krv bukvalno ...spieme na stolici spoeni od sto ni e jezivo da legneme na krevet.
Site doma imame paranoja I ko ludaci proveruvame da ne gi ima vo krevet.
Probav Se! BUKVALNO SE...
Vekje ne znam.sto da pravam
Nekoj so iskustvo? Please ..mi ide stanov da go zapalam
.

Последно уредено:
Сода бикарбона на сите страни расфрлај ги одвраќа а инаку и покрај тоа ќе мораш секој ден да прскаш со Raid тоа сепак ги уништува. Исто така поставете и лепливи ленти како замка. Изгледа сте оставиле остатоци од храна и нечисти места. Ќе ти треба време ама ќе ги очистиш.

Lugje imame golem problem doma ..Ako ima nekoj iskustvo bi cenela da go spodeli .
Patuvavme cesto periodov I od juli imame stenici vo stanov.Se skrenavme e Mal zbor da kazam..probavme se ..od alkohol 96% do raid sekakov do prskanje od firma ..I sea posho neli oni se edni od insektite koi sto se najtesko da se unistat istrazuvam na netov s e za niv I mislam deka sme fucked do beskraj.Vekje frlivme Eden krevet ..I SE drugo sto imashe vo taa soba prva kaj sto gi najdovme..finansiski ne unisti ,a da ne zboram sto ne mozeme da spieme posho cudovistava nokje osekjaat koga spiesh I ti cicaat krv bukvalno ...spieme na stolici spoeni od sto ni e jezivo da legneme na krevet.
Site doma imame paranoja I ko ludaci proveruvame da ne gi ima vo krevet.
Probav Se! BUKVALNO SE...
Vekje ne znam.sto da pravam
Nekoj so iskustvo? Please ..mi ide stanov da go zapalam
.
Од ова некој имал добро искуство
1000027448.jpg

Вака безопасно да пробаш со едни што работат на фреквенција која ги ништи инсективе. Ги земав летоска за лебарките но не ги искористив. Али ги пофаќав ко сомови со лепенките од Тему.

Ултра соничниве треба за сите инсекти да работат.

https://share.temu.com/9hLJItySSGB

Вака безопасно да пробаш со едни што работат на фреквенција која ги ништи инсективе. Ги земав летоска за лебарките но не ги искористив. Али ги пофаќав ко сомови со лепенките од Тему.

Ултра соничниве треба за сите инсекти да работат.

https://share.temu.com/9hLJItySSGB
Moze link od lepenkite? Istraziv za ultrasonicni uredi takvi ...pisuva deka ne se efikasni protiv stenici , a lepenki pomagale ...fala odnapred
Автоматски споено мислење:

Сода бикарбона на сите страни расфрлај ги одвраќа а инаку и покрај тоа ќе мораш секој ден да прскаш со Raid тоа сепак ги уништува. Исто така поставете и лепливи ленти како замка. Изгледа сте оставиле остатоци од храна и нечисти места. Ќе ти треба време ама ќе ги очистиш.
Ste imale vie Ili nekoj sto go poznavate iskustvo so stenici ?
Ne e do ostatoci od hrana ..Ako gi donesesh doma moze stanot da ti e ko apteka cist oni se razmnozuvaat ..se donesuvaat obicno gi ima po hoteli Ili nekoj vo zgrada gi imal ,a ne kazal I od tamu ..ne mozeme da znaeme .
Inaku na Google se broj eden stetnik sto e najtesko da se unisti ..zatoa sme vo paranoja I sekoe mislenje ni znaci .vi blagodaram na sugestija ..vekje staviv soda segde..za Raid mi rekoa da gi ubiva ,ama moze da deluva I losho zatoa sto oni begaat I moze da prejdat vo drug stan Ili vo zidovite I posle nikad nema da mozesh da gi unistish skroz.cistac na parea vikaat najefikasno
Ve molam za nekoj plus sovet ako imate vie .bilo sto

Последно уредено:
ama moze da deluva I losho zatoa sto oni begaat I moze da prejdat vo drug stan Ili vo zidovite I posle nikad nema da mozesh da gi unistish skroz.cistac na parea vikaat najefikasno
Ve molam za nekoj plus sovet ako imate vie .bilo sto
...тешко е да се истребат зашто можат да живеат без да цицаат крв со денови, а секој ден пуштат по 5,6 јајца од каде пак излегуваат стеници, затоа мора нон стоп да се прска со инсектицид да не се дозволи да се размножуваат, а да се уништат постоечите, се кријат во пукнатини, а излегуваат само вечер да цицаат крв или пред зори кога сите спиете, треба да прскате секаде и да им го најдете леглото.

...тие кога цицат крв со тоа се хранат, не можете да осетите ниту да приметите, затоа што тие како комарците пред уједот ослободуваат супстанца слична на анестетик и супстанца што ја држи крвта течна да не коагулира за да цица и не можете да приметите моментот кога цицаат освен отпосле симптомите чешање, црвенило, оток...итн

...инаку се мисли дека по становите дополнително навлегуваат од фасадите каде застануваат птици, најчесто ластовици каде прават гнездо, затоа не треба да се чува гнезда од ластовици под рамки од прозори, тавани демек среќа носат, носат само креветни паразитски стеници кои преку отвори на фасада и други пукнатини ќе навлезат по становите.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom