Injustice: Gods Among Us

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Локација
Скопје
Здраво дечки... Значи темава ќе биде на сите љубители на Tekken (сите делови), Mortal Kombat (исто сите), Street Fighter.....Пред некое време искочи играва и е нешто невидено... Значи секој што сака ваков тип на игрици, 1vs1 fights... не смее да ја пропушти...

Значи во играва има буквално милион combos, финтици, special attacks и што уште не... Го изиграв tutorial-от и не запамтив ниту една работа, а има ПРЕМНОГУ. Најинтересното е што ги иаме DC хероите како Superman, Batman, Joker, Lex Luthor... Секој си има свои посебни финти, комбоа, движења, special attacks...

Ипак, тоа не е се, лол. Мапата е интерактивна и на секоја стаза има по некоја фора за да искористиш некој предмет во твоја полза... Значи би ви препорачал да го изиграте туторијалот и ќе видите све што има... Најдоброто од се е што играва поддржува и ги чита дури и најефтините џоистици од 150 денари, така да 1в1 партии со другар ти е UNLIMITED FUN.

Ќе ставам некои видеа, изгледајте ги ДО КРАЈ. Од торент симнете си ја Ultimate Edition.

Alt-Costume-Harley-Quinn-Injustice-Gods-Among-Us.jpg

injustice-gods-among-us-04.jpg

Injustice-Image-001.jpg

injustice-gods-among-us-screenshots-9.jpg

injustice.jpg

Летото ја играв еден период на ајпедот. Апгрејдот на техниките и потезите на моите борци некако не ми беше јасен и плус против една багра заглавив недела дена (ме мелеа буквално) и и' ставив икс со време .. За доброто на тач скринот.

Здраво дечки... Значи темава ќе биде на сите љубители на Tekken (сите делови), Mortal Kombat (исто сите), Street Fighter.....Пред некое време искочи играва и е нешто невидено... Значи секој што сака ваков тип на игрици, 1vs1 fights... не смее да ја пропушти...

Кои карактери се од Стрит Фајтер?

Гледам на амазон е 35$ што од прилика е некаде 1500ден. Се мислам дали да ја земам.
Со оглед на тоа што тука е 4000ден, ова е 3 кратно поевтино.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom