Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли да ми напишете некои од средните училишта во скопје за информатика ставете и линкови доколку сакате![]()
Мислиш да идам на "електро техничар за компјутерска техника и автоматика"?Батали средни училишта за информатика, ако планираш и си сигурен дека ќе идеш на електро/финки после средно - иди корчагин.
Ако не си сигурен дека ќе идеш на факс - иди некое електро техничко.
Цела “информатика“ шо ќе ја научиш у средно е оперирање во микрософт офис и тук таму аутокад (во корчагин + паскал шо според мене е непотребно).
Само во Михајло Пупин такозвано Коце ја имаш таа струка.Мислиш да идам на "електро техничар за компјутерска техника и автоматика"?
Vo korcagin sega se uci i c++ kolku sto sum zapoznaenБатали средни училишта за информатика, ако планираш и си сигурен дека ќе идеш на електро/финки после средно - иди корчагин.
Ако не си сигурен дека ќе идеш на факс - иди некое електро техничко.
Цела “информатика“ шо ќе ја научиш у средно е оперирање во микрософт офис и тук таму аутокад (во корчагин + паскал шо според мене е непотребно).
Да, да C++ се учи во прва година, второ полугодие...Vo korcagin sega se uci i c++ kolku sto sum zapoznaen