Indie games

• Креатор на темата Креатор на темата ToxicNilex
  • Време на започнување Време на започнување

ToxicNilex

копук
Член од
16 јуни 2012
Мислења
22
Поени од реакции
6
прво незнам дали е ова точното место за оваа тема, слободно преместете ја.
сега сакав да знам дали некој од вас работи на некоја игра?
кој енџин го користите, кои јазици ги знаете(C#, C++, Lua, UnrealScript)
дали сами ја правите играта или сте тим, а ако сте тим што работите вие бо тимот?
Јас ке почнам
откако поранешниот alterIWNet се распадна се создадоја 2 нови форум едниот е altergaming.org од кој поранешниот администратор започна нов проект за игра, се пријавив прво како 3Д моделер и аниматор, а потоа го добив статусот на лидер на медиа напорот, играта сеуште нема име и сега за сега ја викаме alterFPS, можеби сте слушнале можеби не, вие сте на ред :>

Едни мои другари прават FPS, т.е. псај-хорор игра, и јас ќе ја компонирам музиката, али има уште до тоа :)

Едни мои другари прават FPS, т.е. псај-хорор игра, и јас ќе ја компонирам музиката, али има уште до тоа :)
имате веб страна или слично нешто?
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 19:51 ---
Едно мое другарче прави игра.
Но за жал ништо незнам окулу неа..:)
на кој енџин ја прај играва? ако можиш прашај го.

имате веб страна или слично нешто?
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 19:51 ---

на кој енџин ја прај играва? ако можиш прашај го.
Ќе го прашам и ке ти пратам пп :)

Едно мое другарче прави игра.
Но за жал ништо незнам окулу неа..:)
ова изгледа супер мада некако не ми е за верување дека наш го направил... па уште сам.

ова изгледа супер мада некако не ми е за верување дека наш го направил... па уште сам.
Ако сакаш ке ти дадам контакт однего увери се прашај го ? м ? :)

Give this game some LOVE

Ова ќе биде интересен пријект и се надевам дека веста ќе се прошири за играва...... за да може тимот од 5 високо мотивирани Македончиња да ја добија потребната подршка и завршат играва.

• Ми се допаѓа
Reactions: ErT
Give this game some LOVE

Ова ќе биде интересен пријект и се надевам дека веста ќе се прошири за играва...... за да може тимот од 5 високо мотивирани Македончиња да ја добија потребната подршка и завршат играва.

Пред малце им пишав мејл да ги прашам дали имаат страна/блог каде што може да пратиме што прават и до каде се. На прв поглед одлично изгледа, се надевам ќе ја завршат и ќе успеат да ја продадат, па да добиеме и други игри Made in Macedonia :)

Пред малце им пишав мејл да ги прашам дали имаат страна/блог каде што може да пратиме што прават и до каде се. На прв поглед одлично изгледа, се надевам ќе ја завршат и ќе успеат да ја продадат, па да добиеме и други игри Made in Macedonia :)
Сега за сега само на Facebook се:
https://www.facebook.com/ResonanceGameProject

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom