Incantesimo

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено серијава не ми се допаѓа и кај нас никој не ја ни гледал.. Но не ја вреѓам бидејќи мислам дека секој има различен вкус.. Можеби сериите што јас ги гледам (24, Lost, OC) на некој друг не му се допаѓаат но тоа е тоа.. А тоа што делат 1 епизода на 2 ме страшно нервира, па и така здосадуват некогаш со телешоп па мислм дека А1 би требало да си најде соодветен термин и да не ги нервира тие што ја гледат (друго е ако гледаш цела, а друго пола епизода) и тие кои што не ја сакаат (место 3 да мора да ја трпат 6 месеци)...

...а викаш има 10 сезони??? леле по тоа се над 1000 епизоди :tapp:

На задоволство на adolfo, и на десетиците гледачи низ земјава, наскоро на А1 почнува 10-та сезона. :pos2:
Сега едно прашање до adolfo, да нé просветли и каже колку епизоди има и колку долго ќе ја трпиме?

На задоволство на adolfo, и на десетиците гледачи низ земјава, наскоро на А1 почнува 10-та сезона. :pos2:
Сега едно прашање до adolfo, да нé просветли и каже колку епизоди има и колку долго ќе ја трпиме?
A sto ti e gajle kolku ima?
Ako nesakas da ja "trpis"imas milion kanali.:tapp:
I ne kazuvam kolku ima,koj ja saka serijava si znae.
Mislam deka ima milion.:baeh:
Tocno desetici miloni nasekade vo svetot!

А ако сакам да ја гледам, ќе ни кажеш колку епизоди се?

Може и да даваат по 40 мин, ако ја стават на местото на Џим, кој сега оди по две епизоди дневно.
Десетици милиони, јап :smir: Да не беа стотици или цела светска популација? Само италијанците и ние на балканов знаеме серијава дека постои.:pos2:
Згрешив, не ја трпам, една серија помалку за гледање... Али секогаш кога ќе свртев, мораше да ја видам онаа грозна и неталентирана црнкиња, одвратна. Се надевам дека ја нема во новава сезона, едно зло помалку. :pos2:

:pos2:Netalentirana crnkinja:pos2:
Mislis na Kely Palacios(Leila Bakhita)?
picture.php
picture.php

Dobra e,so i fali,inaku nema da ja ima cela 10 sezona,samo na pocetokot potoa ne.

I sega nikoj nemoze da me iznervira zosto sum presreken sto A1 ne cekaa cela godina pa da ja dadat,tuku nabrzo ja otkupile.Mislam deka nie 1 ke bideme od balkanov so 10 sezona!
Kako i da e edvaj cekam da ja vidam mojata preubava i prekrasna akterka Giorgia Bongianni(Elena Curti)

Kutrata Elena ke umre:
Mnogu mi e zal,jas koga doznav placev!:(:(

I ova e preubavo video za Elena y Davide:

Uzivajte luge!
Ne mi e zal sto ja navreduvate serijava tuku mi e zal sto nema da ja gledate da ja pocuvstvuvate taa magija,taa ljubov,pzrtvuvanost,hrabrost,bolka i taga...

Може и да даваат по 40 мин, ако ја стават на местото на Џим, кој сега оди по две епизоди дневно.
Десетици милиони, јап :smir: Да не беа стотици или цела светска популација? Само италијанците и ние на балканов знаеме серијава дека постои.:pos2:
Згрешив, не ја трпам, една серија помалку за гледање... Али секогаш кога ќе свртев, мораше да ја видам онаа грозна и неталентирана црнкиња, одвратна. Се надевам дека ја нема во новава сезона, едно зло помалку. :pos2:
Toa ne e tocno serijava se dava i vo Ukraina,Rusia,Francija,Spanija i mnogu drugi.
Megutoa toa mene nisto ne mi znaci me razbiras.Sto mi e na mene gajle dali ja gleda eden covek ili milioni?Tebe vazno ti e toa?I plus od kaj znaes ti deka ne e gledana?Kako go istrazi toa?Ili da receme sto mi e vazno dali e napravena serijata so milion dolari ili 100 milioni?
Najvazno e na mene da mi se dopaga sodrzinata i atmosferata.Vazno e jas da ja sakam,sigurno nema da gledam so sila nekoja serija samo zatoa sto site ja gledaat a na mene ne mi se dopaga!
A sto se odnesuva do dolzinata na epizodite neveruvam deka taka ke napravat igorr...Pak izgleda po 25 ke si bide.Ke odi Jim(ili nekoja druga humoristicna)pa Magepsani pa Zabraneta ljubov.Daj Boze da gresam ama neveruvam.Vo sekoj slucaj ke pocekame i ke vidime.

Мене гледаноста ми е најмал фактор за дали да гледам серија или не; може цел свет да ги гледа овие сезони на Маѓепсани, јас не сакам да ги голтам. А со тоа десетици сакав да кажам дека сум сигурен дека во Македонија веќе не се гледа како порано. Имам видено еднаш рејтинзи од претходните сезони кога ги даваа и уште тогаш имаше намалена гледаност.
А Маѓепсани не ја гледам сега баш за тоа што ти го спомна - атмосферата и приказната. Да не ја направеа дневна сапуница може и ќе ја гледав, а сега веќе ми изгледа ужасно.

Ne mi e zal sto ja navreduvate serijava tuku mi e zal sto nema da ja gledate da ja pocuvstvuvate taa magija,taa ljubov,pzrtvuvanost,hrabrost,bolka i taga...
:jaj: Ја направи трагедија... не сакам трагедии.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

N A S K O R O!!!!!!!!!!!!!
picture.php

M A G E P S A N I 10

picture.php

MNOGU NOVI LIKOVI:

picture.php

picture.php

I LEGENDARNITE ELENA Y DAVIDE CURTI: