IMBA сум кога...

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
Незнам Со кој херој сум ИМБА и слично, ама знам дека со :drk:Witch Doctor:drk:, Magina, Kunkka, Mirana, i Teacher :vozbud: им праам СеЧаЛиЦа :pos2::pos2::pos2:

а да не почнам да кажувам со Akasha со праам... :pusk: :pos2::pos2::pos2:

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
witch doctor....само соло да ме остават да искрипам барем дагон после масакар :vozbud::vozbud::vozbud:

а за итеми....дагон бкб лотар -доста е и после упаѓаш и правеш трипл трипл килл :)

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5

ако мозес да поверувас во ова, верувај... влаганје со witch Doctor на Кентаур и Рексар, со Лотарс, пустанје Стан, со Клетва, и улти.. со Цептер, плус Дагон на Кентаур, и брзо патице, со 2 талисмана, и Ботле во мене, и ги скинав двајцата :) а беа направени Тескаси до бесвест, 20-22 левел мислам дека беа, а и самите знаете дека Тие Имиња се тенкаси :) WITCH DOCTOR RuLeZZzzZZ за оние кои знаат да го играат :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Последно заклучив дека и со Spektre сум бил IMBA

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ако мозес да поверувас во ова, верувај... влаганје со witch Doctor на Кентаур и Рексар, со Лотарс, пустанје Стан, со Клетва, и улти.. со Цептер, плус Дагон на Кентаур, и брзо патице, со 2 талисмана, и Ботле во мене, и ги скинав двајцата :) а беа направени Тескаси до бесвест, 20-22 левел мислам дека беа, а и самите знаете дека Тие Имиња се тенкаси :) WITCH DOCTOR RuLeZZzzZZ за оние кои знаат да го играат :)
Кентаур блинк настрана со дагерот,станот прекинува,рексар улти на Witch па му прекинува и ултито,кентаур се враќа,стан,втора.

Против нубови,Witch е имба,се согласувам :)

Иначе,вчера во ентернет,2 партии со чкарт маус,само саппорт за тимот бев.
Сменив маус,правеќе Beyond Godlike скорови со рикимару (17-0) и Swaper (20-2).
Дечките беа добри,а и помош од мој тим имав.
Таков скор не зависи само од тебе,туку и од тимот твој (Дум ме спасуваше со лечење,тролот се фрлаше кога треба).
Зашто против Pro,не зависи се од тебе:helou:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Kentaurot bil dovolno glup da ne ti pusti stun,so ogled deka nemash bkb.

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
Kentaurot bil dovolno glup da ne ti pusti stun,so ogled deka nemash bkb.
Исто и за Мац :)

Ама јас им влагам у рекичка, се договарале кој да земе ДД, од рекичката... и кога им влегов Станот Рипкаше од еден на друг, и немозеа да Пуштат ни Стан ни Блинк, ни кој ти знам шо...

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
плус пушти последна па лотар не се прекинива последната....така да и мац да е бил на местото на кентауро ќе е умрел :P

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абре да бев кентаур ќе се блинкев лево десно негде,па ќе му се вратев.

Иначе,изводливо е,ама треба ептен да немаат рефлекси и да биле зачукани еден до друг.
А задњата не треба да се мрднеш од место,така да ако пушти Лотарс,ќе мора во место да седи,значи пак ќе знаат каде е.
Така да,дали рексар улти или кентаур стан,сеисто :)

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
Абре да бев кентаур ќе се блинкев лево десно негде,па ќе му се вратев.

Иначе,изводливо е,ама треба ептен да немаат рефлекси и да биле зачукани еден до друг.
А задњата не треба да се мрднеш од место,така да ако пушти Лотарс,ќе мора во место да седи,значи пак ќе знаат каде е.
Така да,дали рексар улти или кентаур стан,сеисто :)

аууу мац, ама си тврдоглавааа :zver: ја ти викам, им влегов со лотарс, и одеднас им пустив стан, и немозеа да мрднат 6-8 секунди. контас, 6-8 СеКуНдИ СТОЕА од ПРВАТА на ДОкТоРоТ Што СКОКА СТАНОТ... и МЕ ГЛЕДАА КАКО ги ПУНАМ СО ДЕМИЏ... и после Згинав, ама вазно Клетвата Кога ке им Удресе по 1000 ДЕМИЏ Пффф Пффф, едно 3-4 пати, и На Фонтана да беа Ке Згинеа... НЕМОЗЕА ни СТАН ни Блинк ни нисто да пустат, коа ке ги нацекас Двајца Еден до Друг, и да ги фатис со на Докторот Првата... а немозеа ни да киднат, ни да блинкнат, со рефлекс, оти им се појавив со ПРВАТА, а не пукнав па да пустам магија, туку, од Лотарс Одма Прва пустив, и за не цела секунда, и дагон и сеста и трета, и БОтле, и цигара запалив, и до Тобако 2 отидов Си земав Пуканки, се вратив назад со телепорт, и ги гледав како Гинат... :D ajd pozz

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Човече,реков дека е изводливо.
Само не врз тие двајца,зашто ако ти имаш item-и,и они мора да имаат ајтеми.

Кентаур да има heart 3к HP,rexxar со S&Y и heart 3.5 HP

Ај ти за 8 секунди направи 6500 демиџ?

Значи,дагон = 800
Шеска = 1500 (нека е толку)

Станот не прави дмџ,така да не знам од каде таа математика дека ти можеш да ги згинеш во 8 секунди?

Kajgana Shop

На врв Bottom