IMBA сум кога...

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам Со кој херој сум ИМБА и слично, ама знам дека со :drk:Witch Doctor:drk:, Magina, Kunkka, Mirana, i Teacher :vozbud: им праам СеЧаЛиЦа :pos2::pos2::pos2:

а да не почнам да кажувам со Akasha со праам... :pusk: :pos2::pos2::pos2:

witch doctor....само соло да ме остават да искрипам барем дагон после масакар :vozbud::vozbud::vozbud:

а за итеми....дагон бкб лотар -доста е и после упаѓаш и правеш трипл трипл килл :)

ако мозес да поверувас во ова, верувај... влаганје со witch Doctor на Кентаур и Рексар, со Лотарс, пустанје Стан, со Клетва, и улти.. со Цептер, плус Дагон на Кентаур, и брзо патице, со 2 талисмана, и Ботле во мене, и ги скинав двајцата :) а беа направени Тескаси до бесвест, 20-22 левел мислам дека беа, а и самите знаете дека Тие Имиња се тенкаси :) WITCH DOCTOR RuLeZZzzZZ за оние кои знаат да го играат :)

Последно заклучив дека и со Spektre сум бил IMBA

ако мозес да поверувас во ова, верувај... влаганје со witch Doctor на Кентаур и Рексар, со Лотарс, пустанје Стан, со Клетва, и улти.. со Цептер, плус Дагон на Кентаур, и брзо патице, со 2 талисмана, и Ботле во мене, и ги скинав двајцата :) а беа направени Тескаси до бесвест, 20-22 левел мислам дека беа, а и самите знаете дека Тие Имиња се тенкаси :) WITCH DOCTOR RuLeZZzzZZ за оние кои знаат да го играат :)

Кентаур блинк настрана со дагерот,станот прекинува,рексар улти на Witch па му прекинува и ултито,кентаур се враќа,стан,втора.

Против нубови,Witch е имба,се согласувам :)

Иначе,вчера во ентернет,2 партии со чкарт маус,само саппорт за тимот бев.
Сменив маус,правеќе Beyond Godlike скорови со рикимару (17-0) и Swaper (20-2).
Дечките беа добри,а и помош од мој тим имав.
Таков скор не зависи само од тебе,туку и од тимот твој (Дум ме спасуваше со лечење,тролот се фрлаше кога треба).
Зашто против Pro,не зависи се од тебе:helou:

Kentaurot bil dovolno glup da ne ti pusti stun,so ogled deka nemash bkb.

Kentaurot bil dovolno glup da ne ti pusti stun,so ogled deka nemash bkb.

Исто и за Мац :)

Ама јас им влагам у рекичка, се договарале кој да земе ДД, од рекичката... и кога им влегов Станот Рипкаше од еден на друг, и немозеа да Пуштат ни Стан ни Блинк, ни кој ти знам шо...

плус пушти последна па лотар не се прекинива последната....така да и мац да е бил на местото на кентауро ќе е умрел :P

Абре да бев кентаур ќе се блинкев лево десно негде,па ќе му се вратев.

Иначе,изводливо е,ама треба ептен да немаат рефлекси и да биле зачукани еден до друг.
А задњата не треба да се мрднеш од место,така да ако пушти Лотарс,ќе мора во место да седи,значи пак ќе знаат каде е.
Така да,дали рексар улти или кентаур стан,сеисто :)

Абре да бев кентаур ќе се блинкев лево десно негде,па ќе му се вратев.

Иначе,изводливо е,ама треба ептен да немаат рефлекси и да биле зачукани еден до друг.
А задњата не треба да се мрднеш од место,така да ако пушти Лотарс,ќе мора во место да седи,значи пак ќе знаат каде е.
Така да,дали рексар улти или кентаур стан,сеисто :)

аууу мац, ама си тврдоглавааа :zver: ја ти викам, им влегов со лотарс, и одеднас им пустив стан, и немозеа да мрднат 6-8 секунди. контас, 6-8 СеКуНдИ СТОЕА од ПРВАТА на ДОкТоРоТ Што СКОКА СТАНОТ... и МЕ ГЛЕДАА КАКО ги ПУНАМ СО ДЕМИЏ... и после Згинав, ама вазно Клетвата Кога ке им Удресе по 1000 ДЕМИЏ Пффф Пффф, едно 3-4 пати, и На Фонтана да беа Ке Згинеа... НЕМОЗЕА ни СТАН ни Блинк ни нисто да пустат, коа ке ги нацекас Двајца Еден до Друг, и да ги фатис со на Докторот Првата... а немозеа ни да киднат, ни да блинкнат, со рефлекс, оти им се појавив со ПРВАТА, а не пукнав па да пустам магија, туку, од Лотарс Одма Прва пустив, и за не цела секунда, и дагон и сеста и трета, и БОтле, и цигара запалив, и до Тобако 2 отидов Си земав Пуканки, се вратив назад со телепорт, и ги гледав како Гинат... :D ajd pozz

Човече,реков дека е изводливо.
Само не врз тие двајца,зашто ако ти имаш item-и,и они мора да имаат ајтеми.

Кентаур да има heart 3к HP,rexxar со S&Y и heart 3.5 HP

Ај ти за 8 секунди направи 6500 демиџ?

Значи,дагон = 800
Шеска = 1500 (нека е толку)

Станот не прави дмџ,така да не знам од каде таа математика дека ти можеш да ги згинеш во 8 секунди?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom