- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 181
- Поени од реакции
- 8
Imba sum koga ke me ostaat da farmam prvi 20 min .. mi nema ramen togash !
:smir:

Imba сум, 24/7

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imba sum koga ke me ostaat da farmam prvi 20 min .. mi nema ramen togash !
:smir:
Било кој полуписмен за дота би земал дисеблери против морт и би те сјебал. Нема да добиеш шанса да лупаш крит, ќе бидеш под пермастан. A и evasion не ти вреди кога ќе бидеш хекснат.Mortred: Pt, B-fury, Satanic, -HoT
1 hit-kill, na eden nalet cel tim <3![]()
Имба сум во секој пуб гејм xD
И имаш на еуро.бнет над 2000 рејтинг?
Можеби не си таков, ама искрено ми се смачи од вакви играчи како тие над 1800 рејтинг што имаат - вчера баш во партија ми падна 1900ка Фурион, типот цела партија во шума ја пројде и на крај во 40та минута почна да доаѓа со тимот.
Ако тимот е слаб, ќе не газат до 40та и џабе му е, макар и да го има најимба херојот на свет.
Кога веќе тимот е јак и издржал без него до 40та, кој го ебе, нека не доаѓа уопште.
На б.нет иам рејтинг засега од 1750+, немам мотивација да кренам и да идам во безвезни 1800+ игри со вакви играчи како Фурионов погоре.
Вака, ми се сменети гледиштата, па за мене IMBA е кога некој игра support со Lich пример, има 3-8 скор и пак иде прв, фрла улти и изиграва тенк, за да си ја изигра тимската улога и тимот да тепа.![]()
Да брат играм на eurobattle.net понекогаш, ама игрите таму ти се од ист калибар = пуб гејмс ( не зборам за лигите што ги има како SS итн..). Нема врска дали е 1800 + или 1500 + или ONLY NOOBS и такви срања... ПСР да кренеш не е проблем... Собери уште 2ца decent играчи и фармај рејтинг. Иначе за стилот на играње, да играш супорт на бнет реално не ти се исплаќа... Зошто? Затоа што кој ќе игра carry ? Некој си рандом кој прави аuto-attack, го гура лејнот, ти го оставаш да фарма тој го зема секое 3-то крипче и такви работи? Да бидеш нон стоп roam, да ставаш wards, да пулаш неутралци, да правиш само deny, да се телепортираш нон стоп, harras нон стоп и на крајот да тој некој си ретард да ми рече Omg dude you only have boots and tp you suck man? За да играш супорт треба да имаш добар carry, е тогаш се ужива во улогата на супорт, кога имаш луѓе кои знаат да го ценат тоа што го правиш, односно како ја играш својата улога, па и скорот 0/10/15 да ти е, ќе ти кажат дека си завршил добра работа...
Поради тоа кога играм на бнет си земам некој херој како storm, nw, sf, am, bs, dusa, кој и да е да е CARRY да е, па и кога губам се чувствувам ИМБА затоа што ќе ги надиграм сите поединци од другиот тим.... Иначе во периодот кога играв повише cm playstyle, играв 90% од времето супорт и навистина ја сакам таа улога, само како што кажав, за жал супорт неможе да се игра во пуб гејмс![]()
Во право си за support хероите, јас кога играм support најчесто е со 2-3ца други другари.
Е сега, исто ги гледам нивните и нашите пикови, ако ние имаме 3 carry, а они све дизејблери, нормално ќе земам support/tank и во паблик гејм. На крај ќе извадам срање скор, ама битно да тепаме.![]()