Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Smert напиша:Talenti?! Ne veruvam bas deka tie sto pravat elektronska muzika so razni programcinja se talenti. Toa sekoj moze da go pravi. BTW jas takvata "muzika" uopste ne ja smetam za muzika.
Takvata muzika ne ja smetam za muzika a si cepkal li nekad prograrmi pa so zboris. Takvi tipci kao tebe so praat vakvi muabeti ustvari nemaat vrska. sea normalno deka e drugo koa ce osetam sajzer vo raka normalno ali nemas nikakvo pravo da zboris deka so program ne moze da se izvadi kvalitetna produkcija. A i edno [prasanje so muzika smetas ti za mizika ako ne takvata a?vfghefigheoasdcjhvo So ima razlika ako imam realen sajzer i gitara od virtuelni a? Odgovori mi. Do vcera gi imav site sajzeri i uste gi imam po cedea a da gi kupis takvi vistinski ke ti trebaat 20000 evra a ja gi imav virtuelno i sto e bitno koa gi imas istite controli... na niv kako na realni. Imam so sakas Drumovi, gitari, sajzeri, korgovi, Nordvi, efektori se sto sakas hehe a ti sviri si na edno gitarce i misli si deka Cubase ili Logic nemaat vrska.Smert напиша:Talenti?! Ne veruvam bas deka tie sto pravat elektronska muzika so razni programcinja se talenti. Toa sekoj moze da go pravi. BTW jas takvata "muzika" uopste ne ja smetam za muzika.
KohlBass напиша:Си пробал да правиш?
Coridors напиша:Takvata muzika ne ja smetam za muzika a si cepkal li nekad prograrmi pa so zboris. Takvi tipci kao tebe so praat vakvi muabeti ustvari nemaat vrska. sea normalno deka e drugo koa ce osetam sajzer vo raka normalno ali nemas nikakvo pravo da zboris deka so program ne moze da se izvadi kvalitetna produkcija. A i edno [prasanje so muzika smetas ti za mizika ako ne takvata a?vfghefigheoasdcjhvo So ima razlika ako imam realen sajzer i gitara od virtuelni a? Odgovori mi. Do vcera gi imav site sajzeri i uste gi imam po cedea a da gi kupis takvi vistinski ke ti trebaat 20000 evra a ja gi imav virtuelno i sto e bitno koa gi imas istite controli... na niv kako na realni. Imam so sakas Drumovi, gitari, sajzeri, korgovi, Nordvi, efektori se sto sakas hehe a ti sviri si na edno gitarce i misli si deka Cubase ili Logic nemaat vrska.
Ne moze no mozes dokolku imas midi i lap top. Dobro ne mi bese poentata toa tuku mi e deka so programi moze da se napravi dobra muzika i da se izvadi dobra produkcija normalno ako znaes da gi rabotis. I toa deka tie sto pravat elektronska muzika ne bile talenti. Dobro ako edni Juno Reactor ili X Dream ne se za tebe talenti togas neznam koj se xixixi.( ne mislam na nekoe texno ili haus samo so kick, bass dva efekti i nekoja picka sto stenka na microfon so se na se pet kanali.) Ti na toa izgleda mislis. Epa ocigledno ne si slusal Juno Reactor, Etnica itnSmert напиша:So virtuelni sajzer i gitara ne mozes da nastapuvas vo zivo, na scena. Ili pa moze, ne znam... Ti kazi mi, zasto jas vrska neam (kako st rece ti), a ti imas.
FLiX напиша:Neznam dali gi slusnavte muzikite na linkot koj sto vi go dadov
da vidite sto pravi edno moe drugarce mu pomagam nekogas![]()