Имате ли ваша музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Слушам дека тоа е модерно во последно време,па ме интересира дали имате искуство со правење музика,кои програмчиња ги користите,што имате направено? Правите нови траки или миксови,се бавите ли со Ди-џејство,Ме интересираат сите ваши искуства поврзани со темава,а за тие кои свират на инструменти,имаат ли нешто снимено,свирено некаде,или некои други музички искуства?

Да бе, иам, праам рифчиња дур си сфирам, ќе ми дое нешо у глава и одма глеам на гитара да го фатам...и со Буката праиме бесни солажи.. :):)

Nesto slicno ko Mesaja, nekoi rifcinja nesvrzani so ke mi teknat, gleam da gi otsviram, ama cela pesna nemam... Demek probuvam da napraam edna u posledno vreme, ama se nesto me mrzi da ja dovrsam.

Posso iam bend neam sosema svoja muzika...ok toa se dozli na toa deka ne znam da sviram nitu eden instrument, no sepak melodii za peenja i sluchno pagaat na mene poslednava godina.

Имав некои мои ствари ко последица на музичкото...али тие не ми се важни сега, планирам за понатаму :)

Ja si praam muzika na Fruty Loops 5 mixovi i sea sobiram pari za mixet aj bidete darezlivi dajte nekoj dinar

Јас имам голема желба да се занимавам со музика ама досега не сум бил у некој бенд. Има ли некој бенд направено да ме земе со него? Имам големи способности за свирење на уста... Ве молам контактирајте ме на мејл, или на ПП.

Па еве у последно време го чачкам Fruity Loops 6. Па ме ангажираа да праам навивачка песна за еден ракометен клуб, и напраив, па ми стана интересно у „фрутиво” и на заебанција ’рчкав нешо и си напраив трака, али и треба уште средување.
Иначе сакам да го најдам Reason 3 ама никако, го барав на LimeWire и од сите Sources вика Need More Sources. А инаку го иам и Cubase SX3 ама слаба ми е звучната за таа програма.

da fruty loops e najbolje i japraev na nego iam nekolku traki a i rabotam wawe etitions nekoj remixi na pesni aj ako znaete nekoj drug program za mixanje i slicmo pa moze zaedno da napraime nekoja pesna ako ima so se razbiraat u programi neli

tha_Casper напиша:
Јас имам голема желба да се занимавам со музика ама досега не сум бил у некој бенд. Има ли некој бенд направено да ме земе со него? Имам големи способности за свирење на уста... Ве молам контактирајте ме на мејл, или на ПП.

svirenje na usta?

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ako sakate profesionalen program zemete si go Cubase vst32 najbolje e sea ja go ucam,batalete gi drugite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom