Имате ли криза за Ф1?

• Креатор на темата Креатор на темата Double S
  • Време на започнување Време на започнување

Имате ли криза за Ф1

• Леле здивев за формула!!!

Гласови: 7 29,2%
  • Па така, по малце!

Гласови: 10 41,7%
  • Не бе, не ми спонувај!!

Гласови: 2 8,3%
  • Не гледам Ф1! Тапа е!

Гласови: 5 20,8%

• Вкупно гласачи
    24
Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Веб-сајт
serdzo-men1992.hi5.com
Леле, кризи ме пукаат за Ф1! Викендиве досадни се! Нема формула! Кризирам како наркоман, паѓам во делириумМмммм!:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

мене ме нема уште фатено, ама за една недела две тука сум:pipi:

Е јебига на сите не фаќа криза.Иди у кафана,шо да ти кажам,сигурно ќе ти биде подобро-загарантирано!!!Ај поздрав:helou:

Е јебига на сите не фаќа криза.Иди у кафана,шо да ти кажам,сигурно ќе ти биде подобро-загарантирано!!!Ај поздрав:helou:

Ок, ај ке се договориме за у кафана! Ке пијам за да заборавам!:pos2:

Да почнеш да ги спушташ старите трки кој што не си ги гледал? www.racing-underground.com :). Секоја недела по една , ето ти занимација :)

Искрено не... Моментално гледам ракомет и прилично сум среќен со она што го има, па не ми фали многу формула. А и со новите правила, гледам дека ке има салам карамбол. Болидите на Ферари и Мекларен не се она што треба да бидат, ако не се зафатат со салам работа, тешко дека ке ги задржат титулите (едните во возачи, другите во конструктори).

Инаку, кога би ја имало, би гледал зошто да не.

По малце ме фака умот ама не сум за жалење.

Воопшто не.Со ракометното првенство и Аустралијан Опен сосема заборавив на формула 1.

А кога почнува новата сезона?

За шо да не фаќа криза бе пријателе. 20 болиди си вртат кругчиња и чат пат по некое престигнување во некоа трка некој со некој се престигнува. Глеј си Moto Gp, госпо да те види.:pehar:

Шо криза да гледаш болиди што одат во круг?
Интересно ми е во недела да го тепаш времето ама да „кризирам“ за то нема шанси.

Воопшто не.Со ракометното првенство и Аустралијан Опен сосема заборавив на формула 1.

А кога почнува новата сезона?
Австралија, последната недела од Март... 28 квалификации, 29 трка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom