Имате ли дечко (маж) / девојка (жена)?

• Креатор на темата Креатор на темата Sweet Barbie
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно пак можам да кажам дека имам дечко. Идеме 6 месеци и некој ден, а што е тоа поради кое сум со него?! Љубовта сигурно:back:

Немам, ама имам едно бомбонче шо ми ги полни срценцето и душичката и прај да сум на 7мо небо..иако некогаш страдам зарди него..Се надевам дека ќе биди нешто појќе од то шо го имаме моментално сеа!Ах..:wub::love2::love3:
П.С.Тивко свирааам за да можеш да ме чуеш само тиии...:)

Сега веке немам. Сушниот период ми почна во исто време со сушата и пожарите у државава.....Се прашувам дали постои некоја поврзаност?:toe:

imash srcka imash da ne zaborai slucajno!:tapp:

imam decko i ideme godina i 8 meseci i veke 11 dena i si go sakamm najvishee na svetot! si znae koj e od tuka!bubka

имам дечко шо претходно на крај памет не ставав дека некогаш би била со него,али сеа...е сеа...бш ми е убаво! пу пу да не ми се уроци! :)

ja imam devojka ama nie sme taze! mislam deka eden mesec taka nesto!! i mn mi e ubavo i interesno so nea i se nadevam deka ke prodozi!!

Ovoj period mi e "tivok" i zatoa zasega nemam devojka.

Запомнете го ова ИМА ДВЕ ВРСТИ НА ЉУБОВ првата е кога организмот лачи хормон ENDORPHIN и прави да се чувствувате буквално како на седмо небо , тоа е она кога сте спремни се да направите за партнерот,кога ја чувствувате љубовта длабоко во стомакот и во срцето кога сте најсреќен сто имате некој како ( него , неа) но за жал тој хормон од (биохемиски поглед) може организмот да го излачува само 4 до 5 години!!! За разлика од хормонот OXYTOCIN кој ја представува онаа долговечна љубов која сега ја приметувате кај постарите двојки кои цел живот останале заедно !!! Ретки се случаите каде првата преминува во втората но љубовта е она што не држи заедно било прва или втора !!! BTW имам девојка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom