Имате ли дечко (маж) / девојка (жена)?

• Креатор на темата Креатор на темата Sweet Barbie
  • Време на започнување Време на започнување
Dimitri напиша:
Single again...Ladies, come and get me. :smir:

Утре пак ќе пишеш дека сте се смириле, задутре пак дека си сингл итн итн итн? Дај прекинете со вакви приватни и детски работи!

Имам девојка и сум среќно заљубен во неа веќе скоро 5 месеци. Може е рано да се каже, или да се дава било каква прогноза, ама ќе си кажам дека многу си ја сакам и се ми оди од рака со неа...Екстра ми е. :salut:

Да имам :back:и ке ги разочарам оние single кои се во потрага по најдобриот затоа што јас го имам.:pos2:

П.С:Го сакам заради сето она што тој е заедно со сите плусови и минуси, сите маани и доблести и целиот инает.

<the Girl> напиша:
decko?U denesno vreme ne ti treba decko samo Jebac
:zlo:

Бејби 17, ни тебе не ти требаат два јузери со кои дополнително ќе се бламираш ... ајт со двата во неповрат.

И да, задржете се на темата дека многу постови бришеме тука ... за да не ја затворам де ...

Sloboden sum neam devojka, a ne planiram ni da imam. Na d*kanje sum sega..

ааааааааау има се дечка хехе
и преубооо ми еееееееее

:love2::wub::love2::cheeky2:

resiv nekoe vreme da bidam sam posto uste me boli poslednata vrska... ali znam deka nemozam da sedam na zborot... posto za devojki bi go dal i zivotot neznam ali toa mene mi e opsesija ali ete sea rekov malce da se smirim da dobijam malce vo samopostuvanje.... i sa planiram naredno nesto da bide seriozna veza.. :)

Женска но не предвидувам долга врска, некако не ми штима многу ескивира

Имам дечко за кој мислев дека нема баш да ни оди а испадна сосем спротивното.

моментално имам женска со која пред да одиме, само се каравме и се инаетевме, ама како што викаат кој се тепа тој се сака, па еве засега ми е супер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom