Има ли во ВМРО вмровци?

• Креатор на темата Креатор на темата itar pero
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа може некој друг да го „даде“ место тебе.:)

Не би рекол,зошто во последно време сите ги отвораат 24 кога бројат.

Кога велам Ние мислам на нас Македонците, на народот кој секои 4 години некому му дава мандат...ОК ?

Па затоа те прашав колку да знаеме кој сте тоа вие?Значи вие сте народот Македонски.?

Не би рекол,зошто во последно време сите ги отвораат 24 кога бројат.

Па затоа те прашав колку да знаеме кој сте тоа вие?Значи вие сте народот Македонски.?

Да, ако немаш ништо против ?:toe:

Да да,толку способни луѓе од кариери кои сега просат оти немаат книшка од ДПМНЕ......
Оди да им го кажиш ова на мајка ми и татко ми,па запамти што ќе ти кажат...Од таа гнасна партија што ти сега ја браниш они останаа на улица поради тоа што немаа книшки,а имаа студент за издржување...
Сепак уште тоа и им остана на тие гадови во таа партија...да се препелкаат како риби на суво.

А мајка ми што остана без работа дека немаше книшка од СДСМ? Или тоа нема везе?

Sekoj nas roditel izgubil rabota, dali od ednite ili od drugite, samo zatoa sto nemal ili ne zemal kniska, taka da isti se site, samo pakovanjeto e porazlicno

Ja usravte temava dojdovte do partiski kniski i do izbrkani rabotnici alal da vi e
A za VMROVCI vo VMRO-DPMNE nema nema ni da ima VMROVCITE bea vo dalecniata 1991 pa se do 2002 koga dojde Gruevski veke nema Vmrovci vo VMRO-DPMNE.
Pa zar ne citate po novinite deka ima oglasi za pretsedatel na mesni komitet na opstinski na unija na zeni na mladi sili preku oglas.

eh sega i mene pred nekoe vreme mreznata mi pregore-GRUEVSKI SIGURNO E VINOVEN -nema koj drug:pos2:abe treba da bide VERY CLEAR koj ke ja utne KAZNA a makedonija ne e poranesna istocna GERMANIJA so duplo dosieja otkolku narod pa premierot da znae KAJ e duri moeto kuce ili papagal..itn poentata e TREBA VREME ne mozes ekonomija ostetena (od grcko EMBARGO 4 milijardi$ od NIZI RASI(kriminalci na visok stepen)troduplo ostetena da ja krenes za 4 godini ke ima aferi seuste ima segde AMA samo VO DIKTATURA ODGOVARA EDEN(a i UZIVA malce POEKE) ednostavno koj kade gresi LET HIM BURN ima KPD sega dadoa 14 milioni evra za da bidat so 5 zvezdi eeej:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom