Имам планови на пролет да одам за Холандија па ме интресираат некои работи за таму па ми треба некој наш за некои информации?
Па ако има пишете!!!
Па ако има пишете!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
GeniXmeN напиша:Имам планови на пролет да одам за Холандија па ме интресираат некои работи за таму па ми треба некој наш за некои информации?
Па ако има пишете!!!
Ako imas plan da odis vo Holandija da odis. Za site informacii mozes da se obratis vo MINISTERSTVOTO ZA NADVORESNI RABOTO VO RM. Nie imame ambasada tamo.Ako sakas broj na telefon od kancelarijata za odnosi so graganite pisi l.p ke ti go kazam. SREKNOGeniXmeN напиша:Имам планови на пролет да одам за Холандија па ме интресираат некои работи за таму па ми треба некој наш за некои информации?
Па ако има пишете!!!
PST !!! KONSPIRACIJA !!!lavica напиша:Ako imas plan da odis vo Holandija da odis. Za site informacii mozes da se obratis vo MINISTERSTVOTO ZA NADVORESNI RABOTO VO RM. Nie imame ambasada tamo.Ako sakas broj na telefon od kancelarijata za odnosi so graganite pisi l.p ke ti go kazam. SREKNO
Batistuta напиша:А ова за во МНР да се обратиш, ако нема друга алтернатива само. Тотален хаос се, 5 пати се јавив да ги прашам дали треба словенска и унгарска транзит виза ако имаш австриски шенген и ми дадоа 5 различни одговори.
Австриска шенген само грчка не можишBatistuta напиша:Ја имам неколку добри другари - холанѓани, а наш некој таму не знам.
А ова за во МНР да се обратиш, ако нема друга алтернатива само. Тотален хаос се, 5 пати се јавив да ги прашам дали треба словенска и унгарска транзит виза ако имаш австриски шенген и ми дадоа 5 различни одговори.
GeniXmeN напиша:Имам планови на пролет да одам за Холандија па ме интресираат некои работи за таму па ми треба некој наш за некои информации?
Па ако има пишете!!!