Има ли некој гладен?

• Креатор на темата Креатор на темата lile_rock
  • Време на започнување Време на започнување
Па глеј сеа вака... пошто прееска си праев 3 јајца со колбасичка... од кој 2 ми паднаа, слизнувајќи се по шкавчето и трескајки на земја, и со оглед на тоа дека сум сеуште гладен, а од друга страна утре е 1ви, и ќе има ќебапчиња и плескавици... ја радо од сеа би почнал со нив... така да те молам една убава голема сочна шарска со 30 ќебапчиња и со компирчиња, и едно скопско лименка - пошто не пијам алкохол многу многу... ФАЛА ОДНАПРЕД (не одпозади, хахахахаха)!!!

ЕЕЕЕЕЕјјјј ама ми се пријаде коа глеам вака...шо да јадам сеа мајка ми да ме чуе дека праам нешто у кујна ќе ме обеси..ај еден тост само со кашкавал ако може..барем да го гледам :nerv:
Повели другарке :)

28_KasarliTost.jpg

Па глеј сеа вака... пошто прееска си праев 3 јајца со колбасичка... од кој 2 ми паднаа, слизнувајќи се по шкавчето и трескајки на земја, и со оглед на тоа дека сум сеуште гладен, а од друга страна утре е 1ви, и ќе има ќебапчиња и плескавици... ја радо од сеа би почнал со нив... така да те молам една убава голема сочна шарска со 30 ќебапчиња и со компирчиња, и едно скопско лименка - пошто не пијам алкохол многу многу... ФАЛА ОДНАПРЕД (не одпозади, хахахахаха)!!!
url

469691715_7a02ed1f63.jpg

cevapi-1.jpg

ок ај да се договориме јас ќе го замесам а ти ќе го печиш:jaj:
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Е како јас ќе го печам?
Не ќе му дувам, само си се пече тоа. :wink:

Е како јас ќе го печам?
Не ќе му дувам, само си се пече тоа. :wink:
абе срц некој треба да го стави во шпоретот, пицата како се пече, сама???
а и да го изваде некој треба:pos:

абе срц некој треба да го стави во шпоретот, пицата како се пече, сама???
а и да го изваде некој треба:pos:
За ставање и вадење нема проблем де. :smir:

ако ти се допадне како е месен може да го делиме:smir:
Хаха, па со секако ќе го делиме, што, ти да не мислеше дека јас ќе го печам само за тебе?
А да, поголемиот дел оди кај мене. :baeh: (кога би биле во брак, би биле опасен пар) :pos:

Хаха, па со секако ќе го делиме, што, ти да не мислеше дека јас ќе го печам само за тебе?
А да, поголемиот дел оди кај мене. :baeh: (кога би биле во брак, би биле опасен пар) :pos:
и јас помислив исто :pos2::pos2::pos2:
само ќе готвиме:smir::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom