Илјада билети и бесплатен превоз со воз за натпреварот Македонија - Србија

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
На две минути ми е железничката од дома така да, ке се пријавам.
А тие што се надвор од Скопје, не ви препорачувам да се пријавите и ако добиете да се закрените до Скопје пошто можно е пак да зезнат работа, ко шо ги личи (македонска работа)
Ај ај, елиминираш конкуренција ти :D хаха се шалам :)

И јас се пријавив, од досада, не дека ќе ме извлечат. :D

На фејсбук,од сајтот пишаа во коментар.
сите прашуваа дали може со лична карта и тие одговирја секако дека може.
не ми се верува дека може и со лична карта само. да можеше 100000% тие што ја правеле апликацијата ке пишеа бр на пасош ИЛИ лична карта.

дајте ја страната на фб да пратам шо се дешава :)

Koja влада бе доста се чукаш у гради види кој дава
Код:
билетите се набавени од страна на ГП Пелистер.
А за со полска Минчо-Макстил
Не сакам да ја раширувам ни политизирам дискусијата ,си го кажав своето

Владата на Република Македонија ја информира јавноста ...
Трошокот за железничкиот превоз го покрива Владата на Република Македонија, додека билетите се набавени од страна на ГП Пелистер.

Сеа треба да ги цепкаме речениците и луди да се правиме? Не :)
Ниту сакам у гради да се ударам ни да фалам некого ,ама владата е таа која што е на удар за сето ова ,а не пелистер или Макстил

Не сакам да ја раширувам ни политизирам дискусијата ,си го кажав своето

Сеа треба да ги цепкаме речениците и луди да се правиме? Не :)
Ниту сакам у гради да се ударам ни да фалам некого ,ама владата е таа која што е на удар за сето ова ,а не пелистер или Макстил

Па владата е на удар бидејќи го ОРГАНИЗИРА превозот, а тој е најголемиот проблем. Да беа картите проблем, на удар ќе беше Макстил...

Видете ја сликата ми е гајле од која партија се, горди се МАКЕДОНИЈА тоа е битно.:cool:
396093_313879538653589_190124727695738_877332_104757097_n.jpg
VIA
DIVIANARTS.COM

http://www.facebook.com/divianartsmacedonia?sk=app_190322544333196

Hip.Hop_MKD кажа се со неговиот пост ,крај на муабетот
Превозот е тој условите се тие ,такви се вагоните засега ,да имавте барем малку почит или информираност пред се ќе знаевте дека вагоните се реновирани (зборам општо за МЖ) незнам што вагони биле пуштени за Белград ,ама како и да е реков никој нема да ве телепортира ,ако ти се свиѓа воз иди ,ако не кој сака нека иде ,нема потреба некој добар потег да се оцрнува

Типична работа, за истата прееска зборував на друга тема. Како сте програмирани, секоја чест...

Се надевам дека овојпат организацијата ќе биде подобра и дека ќе биде на време се. И дека нема да се пропуштаат тие што не добиле!
Во брзање се прават грешки, се надевам ќе се среди овој пат.

Јас се пријавив пред да прочитам што си пишувате овде, па се пријавив по втор пат за да бидам дисквалификуван... амам ми вика дека податоците ги има во базата...

Знае некој дали со тоа повратните карти МОРА да се вратиш со истиот воз после натпреварот?

Или си се стандард повратни карти кои важат повеќе дена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom