B
Black Guard
Гостин
Најголем дел од нив не би ни дошле во ситуација да им треба понижувачка цркавица in the first place.
Колку си сигурен дека во анархија нема да има бандити посебно Детроит

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најголем дел од нив не би ни дошле во ситуација да им треба понижувачка цркавица in the first place.
Колку си сигурен дека во анархија нема да има бандити посебно Детроит![]()
Зарем нема да почнат да се групираат,најверојатно нема да живееме како животни-што без таа невидлива рака на смит(психолошко влијание)....кој ќе деминира,кој ќе оди подземја во рудник-ако нема плата.
Ќе можам ли да бидам доктор???
Сите сме помалку илегалисти.
Јас на пример, немам купено оригинален софтвер in ages...
Илегалец = илегалист.Ја една година работев на црно у Немачка као илегалец. Лепев тапети на Универзитетот у Хајделберг.
Илегалец = илегалист.
На форумов многу нови работи се учат.![]()
Ja plukam kade stignam (seljak), a vcera pominav na crveno. Al Kapone voda da mi nosi...Ја една година работев на црно у Немачка као илегалец. Лепев тапети на Универзитетот у Хајделберг.
Ja plukam kade stignam (seljak), a vcera pominav na crveno. Al Kapone voda da mi nosi...![]()
Затоа што анархијата е способноста на секој човек сам да се стави во ред по сопствен морален код.
Ако те бива, ќе можеш.
Јас сум по рудата, јас ќе бидам рударка!
Начинот е смислен, го има во милиони книги, потребна ни е свест!
Ма немој сега и скафандер ќе ставиш како жена космонаут,и марксизнот го имА НА КНИГИ ПА НЕ ФУНКЦИОНИРА.