Ikariam

• Креатор на темата Креатор на темата TheShadow
  • Време на започнување Време на започнување

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Гледам дека играва има земено награда за најдобра broswer игра 2011 па се решив да ја почнам али појма немам која е целта на играва ств незнам што треба да се прави за да се напредува па ако има некој искусен играч на форумов нека помогне да објасни малку поопширно. И кога веке прашувам да прашам ако некој знае да ми даде линк каде можам да видам моментална состојба (онлине играчи) за икариам и состојба на сервер колку играчи има ова она и така

Mene mnogu detska mi izglea, ja ja igram ovaa(link podole), kul e i ne ti zima mn vreme ako ja igras onaka light...

Inace site browser igrici si imaat tutorial, ja otvoriv stranata i vidov neso tutorialce dakara ako sakas da ja igras ovaa vidi si go toa :).

http://massacre.zorgempire.org/reg.php?id=1044

Леее... уште ли се игра играва!? Последна игра од овој тип ми беше Греполис, пред година-две... од тогаш успешно избегавам да се заразам со некоја браузер игрица :)

Иначе, ако е слична на таа порано, тогаш целта е само да развиваш градови, да ги множиш и унапредуваш.

пред неколку години ја играв некоја година, другар имаше алијанса која беше во сојус со друга и бевме втори по ред во јачина, јас имав 4 акаунти на еден остров многу добро развиени и неможеа да ме фатат си праќав ресурси и се што ми треба напредував 200% побрзо од другите :) е сега тоа беше во време кога немав обврски одамна ја откажав таа игра. А сега дознав дека уште се игра.

не да се игра... Играва освои 1во место за broswer игри 2011

Јас ја играв до пред 2-3 години и бев меѓу подобрите(20-30 на серверот),ама ми се здосади и ја баталив.Иначе имаше тема за играва ама најверојатно е во канта :)

Ја се остаив 2 години на играва (2009-2010 - има некој од Ета и Xi?) и се откачив едвај ... едно 20 мкд бевме и држевме алијанси во топ 3 . ако сакаш акаунт пиши , иам едно 30 у мирување.. xD

Не нема проблем ама не ми е јасно како се бера поени??

Ја се остаив 2 години на играва (2009-2010 - има некој од Ета и Xi?) и се откачив едвај ... едно 20 мкд бевме и држевме алијанси во топ 3 . ако сакаш акаунт пиши , иам едно 30 у мирување.. xD
Јас сакам!!!!!!!!!!! некој мн јак :):)

Ја игра некој уште оваа игра?

Јас играм на новиот сервер Ypsilon, има некој шо игра таму?
Иначе мноооооооогу заразна игра, и воопшто не е детска :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom