Игри за пиење (пијанење)

• Креатор на темата Креатор на темата Jet
  • Време на започнување Време на започнување
Земате сите по една чаша и внатре ставате алкохол (пиво, вотка, коњак што и да било) и зимате и една коцка. Ја фрлате коцката и кој ќе има најмал број тој ја пие чашата на екс. Интересно е и ако си баксуз за кратко време можеш дрво да се направиш.

Земате сите по една чаша и внатре ставате алкохол (пиво, вотка, коњак што и да било) и зимате и една коцка. Ја фрлате коцката и кој ќе има најмал број тој ја пие чашата на екс. Интересно е и ако си баксуз за кратко време можеш дрво да се направиш.
Играва ко створена за мене:pos2:Ко шо сум баксуз голем ја:vozbud:

Иначе игра за пианчење,шо знам
се такмичите кој ќе испие на екс поише чаши вино
награда после,зависи шо ќе се договорите,ја у алкохол нешо се договарам секад,некои и у пари
као сакате:helou:

Фрлате коцка...на првиот што ќе му се падне шестка нарачува пијалок(ова ако сте негде излезени и секако има малку поопуштена атмосфера и сте 3-ца на број),на вториот што ќе му се падне шестка го пие пијалокот и на третиот што ќе му се падне шестка го плаќа пијалокот.
Топ е ако ти се падне шестка за да нарачаш и да си го испиеш ама не и за да го платиш :vozbud: .

Фрлате коцка...на првиот што ќе му се падне шестка нарачува пијалок(ова ако сте негде излезени и секако има малку поопуштена атмосфера и сте 3-ца на број),на вториот што ќе му се падне шестка го пие пијалокот и на третиот што ќе му се падне шестка го плаќа пијалокот.
Топ е ако ти се падне шестка за да нарачаш и да си го испиеш ама не и за да го платиш :vozbud: .

Звучи мн. јако =) АМа кај да фрлам коцка у кафиќ бе :D ? Или под поопуштена атмосфера мислиш *полупразно* место :D ?

Звучи мн. јако =) АМа кај да фрлам коцка у кафиќ бе :D ? Или под поопуштена атмосфера мислиш *полупразно* место :D ?

Епа затоа реков :) нема ваљда да се избациш на кеј со коцката :pos: или во некој друг “фенси“ кафиЌ.
Најубаво е така во некој маалски кафич,мислам има кафичи табла кај што се игра па зашто да неможе и да се фрла коцка :wink:

Han e relativno dobra igra za pijanje nie igravme 5 cetvorki poslednite dvajca po kilo so kilo si davaa.
Isto imam igrano Biljot pred koopercija ima dosta pijanje i tuka pretezno igravme po dve pijacki za pobednicite.

Tablanet e solidna igra tuka najcesto se igra po mesen narezak so vegeta i familjarno Krali Marko se igra do 101 koj prv ke izlezi voobicaeno poslednite dvajca na prvite dvajca.

Abesinka prezemi oblog od han i tablanet

Fudbal na mali golcinja 5 na 5 po skara i gajba pivo normalno porazeni na pobedeni

Basket 3 na 3 ----I I--------I I------------I I--------I I ------------------------

Ne mi teknuva sega zasega nekoja druga igra so pijanje

Епа затоа реков :) нема ваљда да се избациш на кеј со коцката :pos: или во некој друг “фенси“ кафиЌ.
Најубаво е така во некој маалски кафич,мислам има кафичи табла кај што се игра па зашто да неможе и да се фрла коцка :wink:

Ми се свиѓа играва , за летово има да биде премија хахах :D

Ае давајте уште примери !

Ја знам за *како први тако други* ама во пиење :D Ке натегне еден па другите ко него :D Кој неможе - дупло го јаде :D:D:D

ЈБГ, може нема да ви се допаѓа, ама моето друштво кога оди во кафана на секоја песна иде на екс чаша вино, ај да видам до колку песни ќе издржите, :vozbud:.....

Ја коа пијам преферирам да играм друштвени игри, или нешто у кревет по можност. Вака водка мотка не поштуем многу, оноа на 60 секунди го игравме ама ние на 30 секунди и се праевме купус и шпагети у комбинации. Али уз пиење преферирам нешо танго ау....да не биде ептен на суво

Се серете на лезетот на пиењето со овие игриве, муабетов е ко некој амерички-тинејџ филм е кај шо сите пијат на сила ко седмооделенци некои.
Не сум играл ништо од ова, тешко и дека некоаш ке играм.
На крај краева не пијам јас за статистика........пијам за да си ги оправдам селските испади :icon_lol:

Пиевме вино и после добро опивање игравме исповед :). Кој што правел како правел, зошто правел, лузни и тетоважи по тело итн. Имам слушнато муабети од рандом луѓе кои што обичен човек да ги слушни би го втресиле. Е сега колку има вистина а колку лага тоа е друго нешто, ама имаше луѓе кои што беа прилично искрени и немаа никаква причина да лажат за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom