Игри што ве заиграле и неможете без нив!

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
pang 3-panic mode....
ako nekoj ja svrtil igrava neka mi kaze pls!!!!!!!!!!!!!!

Aууу па тоа беше The Sims, некаде периодот летото 2001 година, цело лето од компјутер не станав, симнував објекти, skins и сл. од Интернет а тогаш бев на dial-up и сметката беше од тука до вселената :)

И ден-денес одвреме-навреме понекогаш ја инсталирам и ја играм 2-3 дена ама веќе ми е досадна и не ја играм повеќе! Ја инсталирав Sims 2 ама е пребавна и бара многу РАМ а од што сум гледал на други компјутери, сепак некако првата ми беше поубава!

Тоше,колега мој од економски и брат на сестрата што со мене учеше,дај да ти најдеме РАМ,верувај Симс 2 како игра кога искочи беше далеку полоша од кецот со сите експанзии.

Но сега со сите нови ствари во неа,играта е бум.Па имаш Castaway stories,тоа ти е ко Lost,а знам Lost ја сакаш :)
Ај ти земи го рамот,а јас ќе ти ги симнам сите симс 2 експанзии и ќе ти ги даам на двд :)
Дил?

Иначе,сега се селам,и ме чека нов 40 инчен ХДТВ.Осеќам PES 2008 ќе се пука на него,па кој го заиграла таа игра,го канам на двобои 1в1 и 2в2 :)

принц оф персиа и ВоВ,нема ништо подобро за мене:cheeky1:

Без Кантер и Вининг (ПЕС) не можам да живеам :)

Па веќе прекинав да играм многу игри ама сепак највеќе сум ги играл:
Legacy Of Kain -сите делови
Warcraft 3 или поточно -Dota
Diablo 2 exp.

World of WarCraft- порано бев ЛУД по таа игра :drk: (сега не толку, ама пак ја играм)
Tony Hawk's Underground 2 (World Destruction Tour)

Тоше,колега мој од економски и брат на сестрата што со мене учеше,дај да ти најдеме РАМ,верувај Симс 2 како игра кога искочи беше далеку полоша од кецот со сите експанзии.

Но сега со сите нови ствари во неа,играта е бум.Па имаш Castaway stories,тоа ти е ко Lost,а знам Lost ја сакаш :)
Ај ти земи го рамот,а јас ќе ти ги симнам сите симс 2 експанзии и ќе ти ги даам на двд :)
Дил?

Иначе,сега се селам,и ме чека нов 40 инчен ХДТВ.Осеќам PES 2008 ќе се пука на него,па кој го заиграла таа игра,го канам на двобои 1в1 и 2в2 :)

Јас па не ни знаев дека ме знаеш ти мене :pos:
Инаку фала ти :) А стварно за информација, колку е да речеме 2GB RAM?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom