Игри кои ве насмеале

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи,игри со специфичен хумор,ликови,оружја...

Или пак толку патетични игри во кои сте паѓале од смеење на глупостите во нив.

Да почнам прв :zlo:

Worms (разнесување црвчиња,кај кого не би предизвикало насмевка?)

Serious Sam 1/2 (хрватски ликови ја правеле,како да не е смешна:))

Taxi Driver (колку е смешно што се вртите во круг и не правите ништо)

Splinter Cell (стои Сем,и не се гледа дека зелено му свети апаратчето на грбот....исто така,намамување на чувар со свиркање,класика :pos:)

Leisure Suit Larry MGM (фаворит тука,поготово кога водите дискусија со женски и го контролирате зборењето со сперматозоид:kesa:)

Worms дефинитивно. Колку само се газам од смеење кога со прст ќе бутнам црвче у вода :pos2: или кога ќе падне некое црвче и ќе се збрца у земја, многу интересно изгледа.

Serious Sam 1/2 (хрватски ликови ја правеле,како да не е смешна:))

Не знам на што попрво да се насмеам, дали на музиката што оди во позадина, или на чудата што трчаат и вриштат како неандерталци :pos:

Хм...ПЕС на многу пати ме насмеала...и ГТА...на таа игра многу смешни случаи имам доживеано:)

Sam & Max
(најголемиот дел најверојатно не ја ни знаете ;) )

Sam & Max
(најголемиот дел најверојатно не ја ни знаете ;) )

До која епизода си стигнат, ако играш по ред? Пред неколку месеци ја пројдов најпрвата епизода, ама ми снема време за другите (сесија), па еве сега ме потсети..

Инаку: Grim Fandango + Monkey Island 1-3 + Broken Sword 1 & 2 (ah, memories), Portal, HL2.. овие вака, први што ми паднаа на памет.

Portal, Worms, Gruntz (играва беше закон), MGS4, Roller Coaster Tycoon.

"Unbelievable! You, [Subject Name Here] must be the pride of [Subject Hometown Here]!"

"I'm not kidding now. Turn back or I WILL kill you. I'm going to kill you, and all the cake is gone."

"The difference between you and me is that I can feel pain." :pos2:

"So you think you're doing some damage? Two plus two is [glitches] ten! [reverts back] In base 4! I'm fine!"

"System error. I don't hate you."

"Are you trying to escape? [High-pitched laughter] Things have changed since you last left the building. What's going on outside will make you wish you were back in here. I have an infinite capacity for knowledge, and even I'm not sure what's going on outside." :pos2:

"The cake is a lie":pos2::pos2:

Стварно,како можев Portal да ја заборавам :)

Поготово песничката на крај,си ја пеевме со Овер на мсн ^-^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom