Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Morbidnio напиша:zs ne odgovarate sigurno vie 70tite lvli znaete za I lidan kaj se naoga ....
rymz напиша:Ilidan se naogja vo Black Temple, instanca vo koja shto nieden high end guild ne stignal do sega, barem spored moi soznania. Za da se stigne do tamu treba da si revered so povekjeto frakcii i da imash napraveno site lvl 70 instanci vo heroic mode, i da imash zavrsheno 3-4 questa koi se kako attunements.
Lichno momentalno so mojot guild chistime Karazhan, i go butnavme Maulgar vo Gruul's Lair a kaj i da e nedelava kje padne i Gruul. Rabotime na slucajot da site imame zavrsheno heroic mode na instancite i sobirame Badges of Justice. Posle nemoj mesec farmanje na Gruul's i Karazhan se nadevame deka kje ni bide prviot nash chekor vo Serpentine dokolku site se attunirame, a veruvam deka kje uspeeme vo toa.
Morbidnio напиша:...... ja do sea igrav samo na private i sea kaj da e ke si kupam oficial pa kazi go serverot i ja tamu da dojdam mi se gledas kako da znaes sto prais
abe so toa da ne igras me nerviraat site ubava si e igrata ... Mi treba pomos od kade da ja kupam i kade da odam za da si plakam za sekoj mesec pisi plzrymz напиша:Bi te sovetuval da ne igras ako me poslushashepten ezarazna igrata. No dokolku taka si reshil togash mozhesh da me pobarash na Skullcrusher, Likot mi e Rymz a guildot mi e <For Sale> kade shto mozhesh da najdesh i povekje lugje od Skopje
seto toa e kul samo sto iam 14 god i ne znam kako odi so vizite i ne smeam da imam pa zatoa ke kupam odam kaj sho mi vikasrymz напиша:kje si ja kupish vo jugoton/biser/insomnia ili pa sega ima pamenta rabota, visa kartichka od stopanska banka so 0 denari na smetka, gaga ti ja davaat, i posle kolku pari stavash vo nea, tolku imash....i kje si stavish tolku kolku shto koshta igrata (a pokasno i game card) i kje si uplatish online...pametna rabota![]()
rymz напиша:kje si ja kupish vo jugoton/biser/insomnia ili pa sega ima pamenta rabota, visa kartichka od stopanska banka so 0 denari na smetka, gaga ti ja davaat, i posle kolku pari stavash vo nea, tolku imash....i kje si stavish tolku kolku shto koshta igrata (a pokasno i game card) i kje si uplatish online...pametna rabota![]()
rymz напиша:Ilidan se naogja vo Black Temple, instanca vo koja shto nieden high end guild ne stignal do sega, barem spored moi soznania. Za da se stigne do tamu treba da si revered so povekjeto frakcii i da imash napraveno site lvl 70 instanci vo heroic mode, i da imash zavrsheno 3-4 questa koi se kako attunements.