Играте WoW (World of Warcraft)?

• Креатор на темата Креатор на темата M@STER
  • Време на започнување Време на започнување
u pravo si ali i bez da delis acc so nekogo pak ispaga eftino sto da vi kazam deca IGRAJTE NA ORIGNALNI SERVERI ke vi bide mn poiteresno

Ili popularno e da beris 400 500 zlato vo igrata i im davas na nekoj sto 750 den mu se kako nisto i za zlatoto ti dava acc, mislam taka rabotata mak gejmeri :) isto taka neznam za 1000 i nesto zlato mozis da si ja kupis burning crusade :)

FLiX напиша:
Ili popularno e da beris 400 500 zlato vo igrata i im davas na nekoj sto 750 den mu se kako nisto i za zlatoto ti dava acc, mislam taka rabotata mak gejmeri :) isto taka neznam za 1000 i nesto zlato mozis da si ja kupis burning crusade :)
абе, имат ненормални, гледам на некој страни од wow, толку и толку долари, за исто злато. lol

ZIKS напиша:
абе, имат ненормални, гледам на некој страни од wow, толку и толку долари, за исто злато. lol
Абе оти да се ненормални, ги чешаат џебовите и си даваат париња за да немора да гриндаат по цели денови за злато. Не се сите со македонски стандарди, така да им се исплаќа нив.

Jas igram wow karakterot mi e shaman lvl 48 se vika Chãos i igram na Blackwing server i igrata e mnogu dobra, no eve eden sovet ne igrajte premnogu wow barem probajte zatoa sto takvi MMORPG igri nemaat ednostavno kraj i togas pocnuvas ednostavno da stanuvas poleka poleka zavisnik i na krajot ke se prasuvas go otfrliv zivotot zaradi edna igra primer mojot drugar Mile igra wow stigna 60 i mu trebase samo 3 nedeli ama toj igrase 24/7 veruvajte od ovaa igra stanuvas zavisnik za kratko vreme ne ja igrajte igrava premnogu:nenene::nenene::nenene:. Jas si go rekov odnosno napisav svoeto dali ke me poslusate ne znam.

KOj igra na Spinebreaker USA da mi kaze kaj da napraam akaunt imam kreditna

Igrav wow skoro 1 dogina...posvlednive 3 mesici igrav so eden karakter na nov akaund (stariot mi go banuvaa)...pa za 3mesici eve mi go karakterot http://ctprofiles.net/3400808 (so 1000gold u nego) go sitnav 200Evra

-Nekogas raboti CTprofilot nekad ne :O

Ddime напиша:
Igrav wow skoro 1 dogina...posvlednive 3 mesici igrav so eden karakter na nov akaund (stariot mi go banuvaa)...pa za 3mesici eve mi go karakterot http://ctprofiles.net/3400808 (so 1000gold u nego) go sitnav 200Evra

-Nekogas raboti CTprofilot nekad ne :O
брат, нешто не ја отворат сликата, ако сакаш напиши точна адреса. :)

abe vika inace za povise informaci ako sakate da znaete sto iam videno:
1gold=2$
10gold=15$
30gold=22$
50gold=35$
100gold=50$
200gold=70$
ete kako se pravat pari

Абе има и друѓи начини на правење пари.Ја сум 70-ка и дур го постигнав овој левел многу луди кинези и јапанци ми се понудија за праење пари.Едноставна процедура,ти му плаќаш у долари а он ти прави голд.Секако никад не сум прифатил немам намера да фрлам уште пари и тоа на јапанци. :) поздрав!

A....nekoj da ne znae kako se vika zandanata(Istance) kaj so glavniot boss e Ilidan Stormrage?demonhunter :D

zs ne odgovarate sigurno vie 70tite lvli znaete za I lidan kaj se naoga ....

Pa znam deka treba da se soberat klucoj od poke bosoj za da mozi da se vlezi vo ta istanca a kaj se naoga neznam. PObaraj na www.thotbott.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom