И Србите имаат Facebook!

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
LOL, малоумна логика. Е ова ме насмеа.

Не смеeле да се бунат заради срање концертот, затоа што таму имало етничко чистење?

Значи у Германија и гомна да им дадат да јадат, не треба да се бунат затоа што они предизвикале милионски геноцид.
У Америка да не им се пушти никој поквалитетен од Драганче од Лескоец (тоа да им биде плафонот).
- немаат право да се бунат, пошто они напраија геноцид врз индијанците и држеа робови во идустриска ера, само затоа што имаат црна боја на кожата.

Уште еден пример повеќе дека Американците немаат смисла за хумор.

ко пошле да ја гледаат кој му е крив,абе онаа на улица да ја видиш да ја избегаваш не да плајчаш да ја гледаш

Дали овие воопшто размислуваат каква омраза шират со вакви непромислени изјави...and they call this humor o_O

Уф што ми е мило :) Цел свет нека знае колку Србите се лош народ :)

Лош хумор.
Од која локална америчка телевизија ги извадивте вана би хумористиве :tapp:

Тој со цвиките настапуваше во "Whose line is it",Многу добро шоу,само немав појма дека вака ниско ќе падне.

А за геноцид-парадокс е кога некоја нација ќе изврши геноцид на над 90% Индијанци и ми соли памет како геноцидот е лоша работа.

Самиот факт што публиката која се цепа од смеење во позадина е платена, кажува се за Американската култура и смисла за хумор.

Што е разлика помеѓу САД и јогурт? Ако оставиш јогурт сам 200 години, ќе развие каква-таква култура.

Amy's concert was a shame and a huge disappointment...well, so is your country!!!...Damn, that felt awesome :) :P

Сељанка од Ливингстон со популација од 27 000, растела со прасиња и крави и сеа она се нашла да збори, само доказ дека се неинформирани, необразувани, егоцентрични, самобендисани. Со многу лош смисол за хумор, да немаат семафор кој им наредува кога да се смеат, не верувам два пати дека би и се насмеале

Уф што ми е мило :) Цел свет нека знае колку Србите се лош народ :)

За ваков коментар и за ваква тема треба да постои посебен бан од форум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom