И после во школо не учеле на добри работи:)!?

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
99% од професорите се вакви ненормални педофили

А да не ви се слоши ако тоа ви го пушти на часови а не некои си досаден историски филм. Ајде доста бидете среќни што имате ваков професор

Да да :pos: прашај го да не го има Бегство од Албанија...страшен трилер :pos:

мислите дека има порка и документарец за историска дешафка на една касета?
како и да е, едукативен материјал е, шо се буните не ми е јасно? ќе научите и тоВа и тоВа!! сексот во византија... -))) најс :vozbud:

Абе сега ќе се бунат а кога го праат тоа по вециња не им е лошо. Абе што ќе учат сексологија сите се длабоко упознаени со сите ствари. Учете историја ќе треба да знаете кога прднал Византискиот Император

точкест напиша:
Абе сега ќе се бунат а кога го праат тоа по вециња не им е лошо. Абе што ќе учат сексологија сите се длабоко упознаени со сите ствари. Учете историја ќе треба да знаете кога прднал Византискиот Император
A кој рече дека се буниме?
Темава е во Чек Дис Аут.:smir:
За сеир е целата работа.:pos2:

Колку не докажува сликата ништо, али ај да не ви кршам филм... утре можам и јас да најдам видео лента и да залепам нешто Hot Stuff, Sexy Bodies from Pamela and etc... и да ја ставам на маса со тетратака и да напраам скандал дека сум ја сликал во парламентот.

Necrophilia напиша:
Колку не докажува сликата ништо, али ај да не ви кршам филм... утре можам и јас да најдам видео лента и да залепам нешто Hot Stuff, Sexy Bodies from Pamela and etc... и да ја ставам на маса со тетратака и да напраам скандал дека сум ја сликал во парламентот.
Па кој ти брани да направиш,а ако сакаш да се увериш дојди кај мене у школо ќе видиш дека лентата си стои:smir:

JeEnU GiRl напиша:
Па кој ти брани да направиш,а ако сакаш да се увериш дојди кај мене у школо ќе видиш дека лентата си стои:smir:
лилеее... неам попаметна работа:pos2:

Necrophilia напиша:
лилеее... неам попаметна работа:pos2:
Очигледно грешни муштерии ти дошле посабајле:ruza:. Девојчето видела и сликала нема тука што да ја окривуваме, ако така гледаш сите слики што се на нет у стилот намалени маици и Sveжi ЦNTROHN(Цитрони) може да се местенка

VORTEX напиша:
99% од професорите се вакви ненормални педофили
Сите сме :nesum: :) А и не е педофил, милам од каде увиде дека е педофил? :)

А инче ‘‘Големите на вода пливаат, не тонат‘‘ :nesvest:

JeEnU GiRl напиша:
Пред 3-4 дена во школо на класен час,класниот ме стави да седам на катедра зашо бев немирна...Таму имаше полно видео ленти со историски филмови,но на нив не седеа само наслови на ИСТОРИСКИ ФИЛМОВИ.
Мислам дека ЖАНРОТ ќе го погодите сите!

А сега дали ова некој намерно го направил или класниот мој си е по таквите филмови не знам,важно јас се згазив од смеење!

Па ви се драго молам секој со свој потреби :drk::drk::drk::drk:
Интересно на некоја вијагра да не си налетала :pos2::pos2::pos2::pos2:
од професорот ако е во години

JeEnU GiRl peer DASKALOT ima vakvi sranja u kabinet?.. Znaes sto peer.. Odamna ne sum vi dosla u skolo.. VREME E DA DOJDAM NELI? :D

Necrophilia напиша:

Чекај а ти вака простичок си или на сила се прајш? Мешаш малце поими, оди види зборот Сеир шо значит. Не барај ум овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom