I Am Alive

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Локација
Скопје
Играва ќе биде врв. Најдобрата игра некогаш произведена во историјата на компјутерите. Не ми верувате? Погледнете го клипот што следува. Едноставно додека го гледав tralier-от незнаев дали гледам филм или игра. Феноменално!

Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Shanghai
Genere: Horror Action Adventure
Release Date: TBA 2010

За играва нема никакви информации, освен еден trailer кој воодушевува! Гледајте го во продолжение.

Едвај чекам да излезе играва

iamalive.jpg

32299_normal.jpg

alive30609.jpg

Мислам дека еднаш гледав едно подолго видео од играва. Ако го најдам ќе го ставам.

Да бе, секоја игра е најдобра до сега и на трејлерот се дигаат куриња. Трејлер е, по ѓавола. :) Добрите игри заминаа.

OVA IZGLEDA FENOMENALNO, KE SI POCEKAME KUJZNAE KOA KE ISKOCI

Мене освен графиката не ми изгледа ништо револуционерно. Ќе видиме.
По трејлерчено, ми изгледа на некој од новиве филмови каде настанува земјотрес, или идат вонземјани и слично. На крајот филмот излегува најмногу просечен. Ќе заврши низ кината и повеќе никој нема да го спомнува. Ама филм си е филм, игра си е игра. Ќе видиме.

Убисофт знаат да изненадат и да направат одлична игра (повеќето им се само многу добри), за разлика од ЕА во кои секој жив на планетава има изгубено надеж дека во следните 100 години ќе направат или ќе издадат квалитетна игра.

Заминаа уште од 2005та. Си требало да почнеш да играш порано (или да се родиш порано) за да го фатиш златното време.
Еве пример јас сега си ја симнав Rayman 1 (1995). Кај Rayman 2 сум при крај (прво двојкава па кецот, ама нема многу врска). Инаку играва е од убисофт и влегува во одличните.

Published by: Ubisoft
Developed by: Darkworks
Release Date: TBA 2010
Genre: Action

Chicago, June 2009. A 10.3 magnitude earthquake destroys the city and shatters your life as an ordinary citizen. As the rescue mysteriously fails to arrive, you are trapped in an environmental and social chaos that gets worse by the hour. Your only way out is to set up a massive refugee camp to hopefully attract rescue's attention. You will need to find resources and organize survivors to create your headquarters. In the midst of Chicago’s ruins, you’ll have to both preserve and sacrifice in order to survive during 7 days. Rescue, heal, protect, kill, ambush or steal. But first, try staying alive. It could happen to you, so ask yourself: what would you do?

General Features
-The city is falling apart all around you! Survive the earthquake and its aftershocks, the collapsing buildings and the devastating rifts in this never before seen hostile environment.

-Make your way through social chaos. Evolve among other survivors in an urban jungle where there are no more rules and where violent groups dictate their law.
Learn to survive. Use tactics, diversion and discretion to survive against the odds.

-Rescue or hunt. In this new era where everyone is for himself and where water is gold, hunt for precious resources, save people in distress and restore order to unify survivors in one base camp.

Трејлер си е трејлер, колку ќе се покажи на дело еееее тоа ќе видиме.

Paaa... dobra celo vreme vo neizvesnost te drzi i nakrajot zavrshuva i ne si svesen shto se slucilo kako film na 2 dela inaku ne e dovrshena prikaznata ke ima i 2 del

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom