Епа како што реков. 520 евра е во мојот и твојот ВИП.уствари најдов , пошо сеа одеше реклама од вип со телефонов .
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/HTC/index.php?phoneId=252
Епа како што реков. 520 евра е во мојот и твојот ВИП.уствари најдов , пошо сеа одеше реклама од вип со телефонов .
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/HTC/index.php?phoneId=252
Dopolnuvanje, Nexus i Galasxy S2 .The king MY ASS. Во моментов најдобриот телефон што може да се купи со пари во МК е Galaxy Nexus. Тие што сеуште се палат на мегапиксели и јадра се искрено или морони или сериозно неинформирани. Секој што барем малку се разбира од фотографија ќе потврди дека 5те мегапиксели на Nexus надалеку го надминуваат квалитетот на фотографијата на 8те мегапиксели на многу други телефони. Дополнително, Тегра е преценета во поглед на перформанси, а реално 4 јадра на толку мала батерија значи повеќе штета отколку корист.
Дур не дојде Galaxy 3, Nexus ќе биде најдобриот телефон во МК.
Јаооо важи Ова знаеш како му доаѓа,Југото со K&N филтер и 100 коња ќе го јаде новиот мерцедес на другарми на палас.Мислам,си ги споредил ти Nexus и One X?Ај добро ние сме морони,се палиме на 8 мегапиксели,глупости,јас најнезадоволен сум бил од HTC камери имам и Desire S, ич не ми се свиѓаше камерата и на сите Самсунгзи сум спуштал,капа.Ама не би го мењал Desire S-от за ништо,тоа е мајсторе,камен.Исто и за дисплејот,канта!Но Супер ЛЦД2 дисплеј е монструм,а One X,има не само 8мега камера,туку и најбрза камера досега и сосема различен софтвер за истата.HTC MEDIA LINK HD?Ништо а?Sony извади 12 мегапиксели ако е за тоа.Никој не изеде гомна за Галакси 3,ќе видиме ќе искочи.Што е тоа подобро во Nexus?Другар мој го има,пред месец дена го зема жив се изеде што не почека за ХТЦ то.За пластики да не праиме муабет,самсунг кога ќе извади квалитет,да ми се јавиш,бројот у режија ќе ти го дадам.Звучиш као Ајфон 4С корисник,кој си ги грицка јајцата за преплатениот телефон,кога Самсунг,Хтц,Сони вадат ѕверови.Ти рецензиите што си ги гледал биле кога телефонот не е ни излезен,повеќето рецензии се во Март и Април,јас од кога го земав два апдејта имаше.Ама што да ти објаснувам,ти си решил,само чувај го тоа Diamondot,за секој случај,да не ти се заебе пластикатаThe king MY ASS. Во моментов најдобриот телефон што може да се купи со пари во МК е Galaxy Nexus. Тие што сеуште се палат на мегапиксели и јадра се искрено или морони или сериозно неинформирани. Секој што барем малку се разбира од фотографија ќе потврди дека 5те мегапиксели на Nexus надалеку го надминуваат квалитетот на фотографијата на 8те мегапиксели на многу други телефони. Дополнително, Тегра е преценета во поглед на перформанси, а реално 4 јадра на толку мала батерија значи повеќе штета отколку корист.
Дур не дојде Galaxy 3, Nexus ќе биде најдобриот телефон во МК.
Не е баниран,мислам дека имаш погрешно разбрано,АТ&Т го даваат HTC One X,со LTE,и е двојадрен.HTC ONE X е баниран од продажба во USA. Apple замешан нормално.
Иначе телефонов и мене ми е нај нај помеѓу андроидиве.
Nexus има S-Amoled дисплеј кој НАДАЛЕКУ го јаде S-LCD2. Единствено што во моментов е подобро од S-Amoled е всушност S-Amoled+. Мислам, си го видел дисплејот некогаш во живо? Ај скокни до мобилара, вклучи било кој Nexus и отвори фотографија. Ќе доживееш mindfuck на лице место.Но Супер ЛЦД2 дисплеј е монструм,
Можеби ја има најбрзата камера меѓу HTC телефоните, но надвор од таа група во моментов Nexus е и тука победник. И не само што е победник, туку не е ни возможно да го поразиш бидејќи има нешто што се вика ZERO SHUTTER LAG. Значи, tap tap tap tap. Нема ниту милисекунда delay. Брзината на земањето фотки е ограничено на тоа колку брзо можеш да маваш со прстето. Ѕирни на јутуб видео од оваа функција, ќе доживееш уште еден mindfuck.а One X,има не само 8мега камера,туку и најбрза камера досега и сосема различен софтвер за истата.
Не реков дека е ништо, туку дека е ништо ново. Секој смартфон денес има ХД излез, без разлика дали е директен или преку универзална порта.HTC MEDIA LINK HD?Ништо а?
Ако телефонот си го земал само за да мериш кур*ви со другарите, тоа е твоја одлука друже. Некои од нас ги купуваат телефоните според УПОТРЕБЛИВОСТ а не користење на премиум метали. Да се разбереме, и мене ми се свиѓа microarc финишот на новите One телефони од ХТЦ, ама тоа не ми е главна причина за да ги земам. Јебеш финишот ако внатре ништо не функционира како што треба.За пластики да не праиме муабет,самсунг кога ќе извади квалитет,да ми се јавиш,бројот у режија ќе ти го дадам.
А ти звучиш како некој кој не знае да чита (или има attention span пократок од молња) бидејќи јасно реков дека сум љубител на ХТЦ, но не можам да зборувам невистини ради фанбој нагони.Звучиш као Ајфон 4С корисник
Ија, ти ептен талентиран си бил во областа на видовитоста. Ај жити пивото предвиди ми ги бројките што ќе паднат на бинго, кога толку во детали знаеш дури и какви рецензии сум гледал.Ти рецензиите што си ги гледал биле кога телефонот не е ни излезен,повеќето рецензии се во Март и Април,јас од кога го земав два апдејта имаше.
Za ova gresis. Imav HTC Desire, celata maska se izljupi, dugminjata otkazaa...За пластики да не праиме муабет,самсунг кога ќе извади квалитет,да ми се јавиш
Тресеш зелени,немало HTC-ништо внатре,не функционирало?Tи оди бај му на некој што незнае,ако почнеме шамари незнам кај ќе заврши.Амолед имало,шефе ти земи зи ја играчката,со истата пластика праат пиштолчиња на дијаболи.Не си љубител на ХТЦ,везе немаш,си заглавил на дајмондот и толку ти е хоризонтот.А иначе Media link не е за кабел али ај што да ти објаснувам,за shuter lag,еве ти. најобичен тест,а башка и двата имаат burst mode,но HTC-то има dual shutter.Иначе не се јачај за Nexus-от има милијарда тестови на интернет измеѓу One X и Nexus за камерата,види малце прошетај.Да јас ги имам истестирано,си ги мериме со другарите,ако те интересира и кој сака нека донесе Nexus,тоа е тоа.Збори му ти за Nexus на некој што има Ајфон,убедувајте се таму,за батковци ќе праиме муабет коа ќе искочи Gallaxy SIII.Аааа, стој стој бато да ти мавне 2-3 воспитни.
Nexus има S-Amoled дисплеј кој НАДАЛЕКУ го јаде S-LCD2. Единствено што во моментов е подобро од S-Amoled е всушност S-Amoled+. Мислам, си го видел дисплејот некогаш во живо? Ај скокни до мобилара, вклучи било кој Nexus и отвори фотографија. Ќе доживееш mindfuck на лице место.
Можеби ја има најбрзата камера меѓу HTC телефоните, но надвор од таа група во моментов Nexus е и тука победник. И не само што е победник, туку не е ни возможно да го поразиш бидејќи има нешто што се вика ZERO SHUTTER LAG. Значи, tap tap tap tap. Нема ниту милисекунда delay. Брзината на земањето фотки е ограничено на тоа колку брзо можеш да маваш со прстето. Ѕирни на јутуб видео од оваа функција, ќе доживееш уште еден mindfuck.
Не реков дека е ништо, туку дека е ништо ново. Секој смартфон денес има ХД излез, без разлика дали е директен или преку универзална порта.
Ако телефонот си го земал само за да мериш кур*ви со другарите, тоа е твоја одлука друже. Некои од нас ги купуваат телефоните според УПОТРЕБЛИВОСТ а не користење на премиум метали. Да се разбереме, и мене ми се свиѓа microarc финишот на новите One телефони од ХТЦ, ама тоа не ми е главна причина за да ги земам. Јебеш финишот ако внатре ништо не функционира како што треба.
А ти звучиш како некој кој не знае да чита (или има attention span пократок од молња) бидејќи јасно реков дека сум љубител на ХТЦ, но не можам да зборувам невистини ради фанбој нагони.
Ија, ти ептен талентиран си бил во областа на видовитоста. Ај жити пивото предвиди ми ги бројките што ќе паднат на бинго, кога толку во детали знаеш дури и какви рецензии сум гледал.
Desire S,нема дугмиња,алуминиумска маска.Претходникот си го имал,маска мене не ми се излупила,башка и паѓан во вода.Коска,пали вози.Za ova gresis. Imav HTC Desire, celata maska se izljupi, dugminjata otkazaa...
Gledav testovi na youtube iPhone 4s vs S2, vo poveketo S2 e podobar od iPhone.
Taka da ne zbori deka samsungot e plastika. Plastika ama nema krcanje (kako HTC) i otkazuvanje na dugminja, grebenje, lupenje na maskata...
Za novite HTC neznam, ama postarite Desire, Wildfire...ne se kojznae sto kvalitet...
Za predhodnicite zboram, imav Desire, ne bev zadovolen od maskata, sega imam S2 i zatoa ti vikam deka Samsung ne se samo plastika. Pogledni testovi ke vidis, frlanje, padjanje..sporedba so "jakiot iPhone"...izgleda Samsung stavaat kvalitetna plastika .Desire S,нема дугмиња,алуминиумска маска.Претходникот си го имал,маска мене не ми се излупила,башка и паѓан во вода.Коска,пали вози.
Ту јеботе ама си милитантен, ко HTC религија да ти е. Ај ќе си поправам муабет со некој што умее да прави разлика помеѓу критика и навреда, оти како што гледам ти си спремен да се степаш со сите што немаат исто мислење како тебе.бла бла бла
Кај нексусот најдоброто е тоа што не треба да чекаш дур некоја трета компанија го апдејтира својот софтвер, туку апдејтите ги добиваш директно од гугл, no bullshit, no nonsense. Околу материјалите, тоа е помалку или повеќе прашање на вкус. Знаеш, секогаш ќе имаме снобовски кремчиња што возат ферари (кое нема ни ЦД плеер внатре) само за да се чаталат, а од друга страна ќе ги имаме оние практичните луѓе кои при купување во производите гледаат и други работи освен факторот на статусен симбол. Ако треба да носам пластичен телефон кој има повеќе опции и кој ќе преживее пад од џеб, нема проблем бе. Попрво пластика ќе земам отколку нешто оковано во злато и сребро кое при првиот пад ќе се распадне во атоми.Za predhodnicite zboram, imav Desire, ne bev ...
Мојов е година стар,и искрено незнам дали Desire S-ов ќе издржи 4.0 андроид,1GHz e,би требало иако они као го планираат.Мене само камерата не ми се свиѓаше,а иначе квалитетот,пфф гром,што нема тој телефон преживеано,буквално се смеев со еден другар,викам ова ти е за луѓе со физичка работа ).Да вистина си е и тоа е голема мaана на HTC,сум приметил,а извадат нов,ги тинтраат предходните модели,ама тие што се постари ич,и ја чекам да дојде 4.0 на desireto ама ти викам тешко...Ајфон мислам дека не е за наш пазар.Многу се скапи,не нудат ништо посебно и буквално живеат на реклама.Да имаа другиве телефони такви бум реклами,ќе ги утепаа.Ајфон ти е за помодари ,луѓе што нејкат да се замараат со тоа колку и како им е брз и што е возможно да прави телефонот,туку да им изгледа фенси и да биде моментално ИН у градZa predhodnicite zboram, imav Desire, ne bev zadovolen od maskata, sega imam S2 i zatoa ti vikam deka Samsung ne se samo plastika. Pogledni testovi ke vidis, frlanje, padjanje..sporedba so "jakiot iPhone"...izgleda Samsung stavaat kvalitetna plastika .
A i za podrska sto zboris, 2 apdejta si napravil...ne mi se dopadja sto HTC gi zaboravaat malku postarite telefoni sto imaat dobar hardware, sto ke podrzat nov software a ne pustaat update, slucaj so Desire...tuka se site isti, i Samsung e do nekade takov, malku podobar.
Po mene najdobra podrska za android imaat Sony,Samsung pa HTC.
Ke vidis sto ke se desi so tvojot, samo da izleze ponov model.
Sony i Samsung ne gi zaboravaat postarite modeli...