How to pick up girls!

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Локација
Велес
Не знам дали му го имате видено каналот ја јутјуб на Vitaly, дечково е ѕвер за тролање, погледнете го :pos:

Одете на неговиот канал има многу вакви интересни видеа, дефинитивно заслужува субскрајб :icon_lol:
Guess what, he is Russian :)

Немојте со вакви идеи, ќе се избацат сељачана со реченици на памет научени и ќе изгледаат смешно. Шармот и начинот на пристапување не се учи од видеа, или го имаш или го немаш тоа е...ете типов го има...

хахаха типов ме потсети на мене на времето кога не бев толку сериозен и имав повеќе време да се фокусирам на моите pick up вештини.
За да ја изгубам каква таквата трема, ја искористував секоја ситуација каде што можев да пристапам на некоја типка или женско друштво, и баш вака експериментирав, испробував најразлични работи, најразлични "lines" кои ми текнуваат во моментот, исто како кај типов повеќето ме гледаат како "weirdo" (на почетокот) ама знаев како да се справам со тоа односно да им го привлечам вниманието, се разбира имаше мноооогу неуспешни обиди кои се големо искуство (секој пристап си е посебна лекција) но имаше и доста успешни.

Иако тоа го прави сосема спонтано, имам забелешка дека иде многу на ризик, и прави доста грешки во неговиот пристап. Има pick up артисти кои што се многу подобри и многу јаки во овие работи.

Секогаш постои подобар начин пронајди го ! ;) Ми мириса ко наместена работа ова со видеава но сепак ед обро како основа !

Calling all the ЕБАЧИ to the "how to pick up girls" thread.

се ова ок али вакви pick up lines нема да ви палат многу овде.. еве замислете се на местово од типов и во Охрид сега на лето да пробвите вака.. како прво менталитетов наш е многу поразличен од американциве, недајбоже кај нас вака да и ојш кај некоја со дечко немат ни уста да отворит, мојт да дојт до фрка и слично.. исто во другиве земји секој си живејт свој живот си гледат за себе, не ко овде да видет чоек шо ојт вака кај женски прво ке се соберет околу него уште 10 селјачана и сите на плажата ке те гледет чудно и ке те оговарет.. типов го имат тој шарм,харизма и знајт да ги насмејт девојкиве ама кај некој на крај ги зезат работиве користит некој изрази black cock.. и појкето го одјебавет ама сепак интересни се видеава и се гледат колку се поопуштени женскиве од овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom