hotel 626

• Креатор на темата Креатор на темата anaxilea
  • Време на започнување Време на започнување

anaxilea

MUFF CABBAGE
Член од
12 јануари 2009
Мислења
93
Поени од реакции
61
да започнам со тоа дека не сум сигурна дали е ова спомнато негде, и без хард филингс ако е, само избришете ја темава

hotel 626 е американска онлајн реална игра спонзорирана од ДОРИТОС, и e доста creepy.
Има 12 нивоа, а реална е поради тоа што можете (ама немора) да уклучите камера и микрофон, и ако живеете во Америка го давате телефонскиот број, за пнатамошни инструкции.

Се наоѓате во еден хотел, меѓутоа има нешто чудно во врска со овој хотел, опседнат е со духови и такви срања бла бла..како самите да присуствувате во хорор филм.
Влегувате во разни соби, се соочувате со демонски бебиња, духови , а играта е во high definition што ја прави целата приказна по реалистична, имате на почеток warning да ги исклучите светлата, да ставите слушалки и тотално влегувате во нов свет.

Од лично искуство, се уклучив, меѓутоа решив заедно со другарка ми да ја играме деновиве бидејќи хотелот ми се чинеше многу... well, terrifying :D

еве како би изгледал вашиот претстој во хотелот, повеќе не би ви кажала, за да биде поинтересно

Многу луѓе не би ви препорачале да влезете во хотелов, за секој случај www.hotel626.com go ahead and try it ;)
ме
P.S играва е достапна за играње само од 6pm до 6аm (american time zone, затоа и се вика 626) меѓутоа ако го смените времето на вашиот компјутер ќе можете да играте кога сакате.
За микрофонот.. ќе требате да пеете на едно демонско бебе приспивна песна итн..
а за phone call-ot, во еден дел од играта ви се јавува т.н ваш пријател и ви кажува инструкции, и 20минути по крајот на играта се јавуваат и ви велат нешто 'можеби успеа да побегнеш, ама ќе се видиме пак, ХАХАХАХ :D'

ако не ви е интересен хотелот, пробајте со asylum 626, слично срање само овој пат се наоѓате во лудница.

И прашајте уште нешто ако ве интересира, have a nice stay in hotel 626 ;)

Језива игрица најмалку кажано, сепак петка за темава :)

ХОРОР бе браат.:)
Исто како на филм е според видеото, сеа ќе ја пробам.

охохо ке ја играме некогаш немај гајле хаха
а со asylum 626 имам лошо искуство :toe: така да играјте на свој ризик, како и да е добри игри се за покачување адреналин :)

HAHAHAHAH asylum e po dobra, i ponova

eve go trailer-ot, imma hold your pants, you gonna be holding mine, i ke igrame yaay :D

Kratka igra , ali mi se dopadna steta nema poveke .. 10 minuti od mojo zivot pametno potroseni

ооо мајке ми, сега фатив да ја играм asylum и само првото ниво го пројдов, ако му послужи ова на некого ок:
подобро е за вас да се поврзете со twitter и facebook зш кога ке наиде батката со моторна пила на ФБ и твитер автоматски се испраќаат слики и линкови преку кои пријателите може да ви помогнат, ке треба или да се дерат што е можно повеќе во микрофонот или да штракаат што е можно повеќе букви по тастатура за да го држат убиецот настрана од вас, и таман кога човек ке се израдува дека го прошол тоа иде собата со ТВ каде ви треба камера и доритос со лого, го покажеш логото од чипсот кое е направено за играта со специјални маркери и тогаш те пушта натаму, така да тука застанав...ако знае некој трик нека каже :kesa:

"To access the climactic scene viewers must purchase bags of Doritos Black Pepper Jack or Smoking Cheddar BBQ - two flavors the brand has "brought back from the dead" - bearing an augmented reality marker, which acts as a key." :nesum:

е даа бе :nerv: си се враќам во хотелот xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom