Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
оваа била многу интелигентна и самоуверена![]()
Vaka nekogas imam mn raboti da kazam i eve citajte znam deka mn raboti nema da gi svatite i jas ne gi svaj4am.
Ауууу вакво нешто не сум сретнал до сеа. Читајте и го делот каде се опишува.
http://www.prijateli.com.mk/u/thesweetnessi/
za mene li pa samo ke recam jas sum USTAVOT a moite zelbi ZAKONI
Pa.....JaS mn sakam da gledam filmovi i da kisnam na msn po celi denovi so ima eden zbor 24/7 sum na msn :> najmnogu sakam da slusam muzika,a i najmnogu sakam da si bidam so drugarkite. So da vi kazam za niv najmirni se najswatki i najotkaceni samo da se setalo a jas sakam da sedam doma i da si gledam fudbal utakmici... ama to e.Samo se karame i se dogovarame za nekoi promocii,spotoj i slicno.Ucam med.mn sakam patalogija jas mn mi e strav od zivi lujge (mislam strav mi e dagi lekuvam) ama da praam autopsija,abdukcija,biopsija i sl.ne mi e strav i4citam i knigi ako imam vreme odam i po kulturni i umetnicki manifestacii ama poretko omilen poet mi e hmmm Krste Petkov Misirkov
se zezam nemam takov hehe.Omilen film mi e 2-rata svestska vojna isto taka i sum citala kniga za nea.istorija ina4e ne sakam mn ama ako e za hitler nesto mora da g0 znam omilena istoriska licnost mi e toj.Mn mrazam da odam po ulici i da frlam gubre toa e nesto so e pod moe nivo.mrazam i da iskacam so ZAKO li4nosti (ZAKO-zako4eni)i mrazam da gi pogajgam lujgeto V SRCE.!!,,
, ama mn mi velat deka go praam.na skolo imam proff edna tetka i edna baba i strina na drugarkami i taka.Mrazam CIKI4 oti takvite se nekako kako da kazam cikli4ni haha JBG. A da vi kazam nesakam istorija oti ednas si gledavme na klasen a klasnio me zatepa i zatoa.ina4e sum mirna jas si ucam i mn sakam ko4e treba da se bega ot casoj...site begaat jas ostanuvam i mene me pustaat hah.![]()
A niz skoloto imam i ЖАБИ i se ama ubo e.Ako saka nekoj da doznae fazla za mene eve msn- vanesa_sweedy@hotmail.com- ina4e slusam ROk i mislam deka toa e vistinksta muzika i deka treba da se slusa samo toa a ne denesnicava da leta po TRANS muzika,a ne ni znaat sto e toa haha.Jako e drugar da ti e menager na kafi4 i odis i on te faka za raka ama so baram u kafici u koi mi pustat SRPSKO uzas katastrofa e toa i so SRPSKOTO edno pivo ili neso poalkoholno ,toa e propasta na svetot.Ama so ke prajs koa tatko ti doma ke slusa PINK pa i ti pokraj nego moras!! Gi svajcam do nekade decava ne se tie krivi so neznaat da slusat BOLJa muzika.Vaka nekogas imam mn raboti da kazam i eve citajte znam deka mn raboti nema da gi svatite i jas ne gi svaj4am.Edden den a toj den ke dojdi se ke vi se razjasni oti ko 4e stanite sekogas vise spija ama ednas ke stanite naspani i ke razberite se ne se ma4ete sega i ne se trudete da me svatite....MalcE se tie INTELEGENTNITE kako mene so koi mozam da komuniciram Drugarkite ke svatat si vikam se VALERIJA namn ke svati taa najpametna posle mene nie u drustvoto(skolsko) ina4e imam uste edno drustvo ot tamo site si gi sakam najubavki se
i znajte so NEKOJ VE POSMATRA I OD NAPRED I OD NAZAD no TOJ E ZAD VAS....ne prasuvajte kako i so no razmslete i ke svatite deka e taka a ako ne svatite mislete dur ne svatite!!!!!![]()
eve sto pravam vo slobodno vreme pisuvam kniga koja ne e dopisana no eeve vi del od nea
Си беше едно лето кога јас и ти бевме заљубени,но се случи една трагедија!Една змија пројде меѓу нас и те изеде тебе!!
срцето ми се олади и се распарчи на милион парчиња кои неможат да се соединат.Но да ти кажам уште едно ти засекогаш ке останеш во мојо граден кош!Оттогаш јас решив да се фарбам со коректор и си ја пикнав главата во полуполна када со коректор!Истурив околу 1 00 коректори од по 40 денари.И одев таква и ми падна на глава кофа со ацетон и бев ЦЕЛА - БЕЛА!!!(оти коректорот се раствора во ацетон)
Ina4e da se pofalam jas imam snimano pesna i koj so saka da me slusne slobodno moze da me slusne na ovoj link![]()
![]()
![]()
edna vreka nagla i jas bi mu se kacilја би е се качил:sekss:
Зашо постојат вакви луѓе бе?????
ХАХАХА у право си...Што би правеле сеа ние без сите овие луѓеZa da mozes da im se smees , i da ucis kako NE treba da se odnesuvas ..
Ова со златан ибрахимович? :pos2::pos2::pos2: