SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
 - 8 декември 2007

- Мислења
 - 4.845

- Поени од реакции
 - 221

Што е финтата со носот на Елвирhttp://hi5.com/friend/photos/displa...046900158&albumId=278961633&ownerId=338163233
циганов свршил во гаќи додека ги сликале

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е финтата со носот на Елвирhttp://hi5.com/friend/photos/displa...046900158&albumId=278961633&ownerId=338163233
циганов свршил во гаќи додека ги сликале

Има профил, и он и Геј Геј,![]()
abe jas neznaev deka bil tipov volku grd
извинете за латиница
леле човек овој одамна требало да го реметиме, само види го каков е
носов му е ко на мајкл џексон ама у пародија
Досадно му било па решил луѓе да заебава. А ти море вентилаторче ова линков да си го праќаш на некои грчки форуми дека таму барем ќе им се допадне или ако не да си го набуташ линкот во г'з, може?[zEUs];2068399 напиша:И прво мислење најде ова да ставаш....![]()
хахаха ама му го здена=)Досадно му било па решил луѓе да заебава. А ти море вентилаторче ова линков да си го праќаш на некои грчки форуми дека таму барем ќе им се допадне или ако не да си го набуташ линкот во г'з, може?

This never gets old.
Ако си го правел сам профилот, го жалам:kesa:

Сакав вукашин да победи уште кога замина џоле и аднан ми личи на боки13абе ајде сеа дека победил и љубоморите..и мене ми е криво шо не победи нашиот ама тоа е
Епа сите балканци(на музички план)се за ремет(турбоси)Незнам зошто Аднан ти е за ремет...! Он е само еден обичен балканец![]()
Сликава е катастрофа како и албумот кој се очекуваturbofolker na rock show da pobedi... ne e bas realno... ali deckovo na slikava navistina e za remet :pos2:
Точно, но сега ми пречи Аднан само затоа што слуша фолк( не турбофолк туку ФОЛК). Сепак ни јас нејкев да победи он, за победа требаше да се борат Вукашинм, Ѓорѓе или Никола( и двајцата)Сакав вукашин да победи уште кога замина џоле и аднан ми личи на боки13
Епа сите балканци(на музички план)се за ремет(турбоси)
Сликава е катастрофа како и албумот кој се очекува