Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе дајте директен линк до сликата па...Прајват е:pipi:

знам дека темава е за хи 5 ама ова мора да го видите на јоутубе е
:pos2::pos2:
Ова е Џема од Ново Лисиче, ок што си ја ставил на ремет кој стигне ја ремети вклучувајќи и некои од моево друштво, ама не е баш за ремет затоа што е малку ментално заостаната (малку повеќе), значи не е виновна таа! А инаки појава е жената кај и да се појави, немојте да бидете изненадени ако ја сретнете био каде и почне да ви прави муабет! :)

Еве го познатиот сваба од Ка-це (Клинци из Чаира) со својата девојка
W8FlT6427825-02.jpg

Јао цуро

Поздравља вам КЦ
Qmfl.7980268-02.jpg

Миле say: Дек си Мите ?
Mите say: Е ја ме Миле, ти дек си ?
Mиле say: Е ја ме, купих пушка, сакаш ли да ти истурам мозоко?
Мите say: Е ај бе прдло ............

БАМ !

Еве ја денешната слика од весникот каде што Мите ........ абе погледнете сами.

http://poetry.rotten.com/failed-mission/

Леле ГААААААААД!!!!!Животот ми се згади!!!!!Вакви работи на друго место!!!!:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Луѓе, немојте вака бе, ќе се логира одмазни4ка пак, а може и оваа што ја лиже да се регистрира, не за друго, туку форумов ќе се преоптерети а и немам време сега со нив да се замарам и да им реплицирам на темава.:)

Татко и има џип на грчки таблици, ама му го уништивме една вечер кога се враќавме од излегување.

Иначе ја познавам девојката, ама немам коментар, лигаво суштество.

Оти не викна бе? :pos: :pos: :pos: :pos:

aххх не се прашувај јас шо си имам во зградава едно комшивче 8 години имат и идат дома и ме виде на мсн дремам и ми викат имаш мсн? ај дај ми...јас се чудам како ..јас до 7мо незнаев шо е мсн а та второ одд.:tapp:
шо е најтрагично напрајв e-mail (ова ко бев 6то) и на мирц некој типац ме прашват имаш мсн и јас му викам не ама имам e-mail:pos2::pos2::pos2:

Така да БлуБери не се чуди младинава многу ојде напред

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom