Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://ani4ka-dadada.hi5.com
31545 Friends енд каунтинг.
Имам чувство дека ќе ги стигне оние 55 иљади на Бибе пред да избрише се, и да почне од почеток.

п.с. Relationship Status Married
Ех се омажила :pos: или толку разбира англиски.
Мене ми изгледа дека второто ке да е:pos2:

Родителите сигурно не, но затоа јас на сите досега вакви манекенчиња што беа им стискав рипорт абјус, ама пишував и дополнителни објаснувања.
Сега и тука ќе средам:),
Жива срамота, ама изгледа денес ова е сосема нормално, а ние нормалните сме будали:kesa:

Сурова си... После ДБестТипстер и остали на топ.ком.мк ќе :drk: ?? :)

pa ne slabo nema zabegani faci:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

pa ne slabo nema zabegani faci lele martinooooooooooooooo svinjo svinjo debela :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

абе овој дефинитивно незнае англиски. (мислам на првиот коментар)

оваа била мафијашка од лисиче :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
фациве се редардирани дефинитивно :shok: :shok:

:vozbud::vozbud::vozbud:Конечно и јас да ставам нешто интересно. Сите други постови ми ги одбивавте. :pipi:

лелелле, уфффф камо да можам у романија да живеам барем 1 недела,:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Не бе брат, да живеме у Романија не:drk::drk: тукут :hump::hump: и после :back:

Шо прават децава ало? Родители, контролирате ли нешто?
И после педофилија имало... :zid:

14 години...

Не бе друже, вчера со уште неколку членови констатиравме дека во Романискиот речник не постојат зборови од типот на невиност и девица... па ваљда и педофилија ретко се употребува, или можеби нормално е таму на 11-12 години да се :hump: ...
Абе они Европа влегоа, Европа е демо(хипо)краткса заедница :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom