Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јоок ти имаш..ајде признај овде дека дркаш на нејзе не се праи светица

дечко тоа е вкус ако тебе ти се дига на нејзе ок, ама ја мислам дека е многу тапа цурата незнам зошто ја фураат толку демек добра манекенка била
П.С. можда и не го дркаш на нејзе

дечко тоа е вкус ако тебе ти се дига на нејзе ок, ама ја мислам дека е многу тапа цурата незнам зошто ја фураат толку демек добра манекенка била

да мој вкус ама стварно е глупо да каеш дека не е тапа,а да не била толку добра немало да ја тераат толку веруј..немој да мислиш дека иам нешо против тебе или дека ја фурам нејзе само некако ми е стварно убава..ај сеа биди мушко и признај дали не би ја мувал??

п.с. не го дркам на нејзе со глава гарантирам

да мој вкус ама стварно е глупо да каеш дека не е тапа,а да не била толку добра немало да ја тераат толку веруј..немој да мислиш дека иам нешо против тебе или дека ја фурам нејзе само некако ми е стварно убава..ај сеа биди мушко и признај дали не би ја мувал??

Сеа одма да ми дојде и да ми се соблече можда и ке размислам иначе не :helou:

Извини вака, ама и мене ми е грда. Вкусови баце, вкусови.
:helou:

PS

Учеше во Орце...
И типката е топ и фаца и тело незнам зш сите серат за неа.

8002052N2Dq.jpg

Abe me otupevte so ovie k*rvite dajte staete za remet nesho, ako vi e do :drk: si gi znaete stranite, a koj ne gi znae neka se obrati kaj mene ke mu gi kazam XD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom