Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Ова не е секира ова е копачЗначи уште се шири епидемијата од одмазничка сликање со секира.
Нов тренд :music3::music3:
Ова не е секира ова е копачЗначи уште се шири епидемијата од одмазничка сликање со секира.
Inglish is mi native langueidz!
то ти е Македонија..Odmazni4ka имаше 1 англиски кај сегашната моја класна. И тоа добиваше кецови на диктати и пишување состави, алоооооо.
На тој клас каде што остана да учи одмазни4ка мојата сегашна класна им се смени и им дојде друга професорка, истата таа професорка за која беше отворена тема тука во ЧДА и сега одмазни4ка и другарките нејзини имаат 5ки. Кај таа професорка колку повеќе знаеш, толку послаба оценка и обратно.
Средно жалосно.
HAHAHA која патетична професорка ти го направи тоа злоделото ти е Македонија..
на тестот англиски имав напишано
titanic was a huge fame и тоа fame ми беше пречкртано и ми имаше напишано ambition..
titanic was a huge ambition..
Пот , повраќаници ,урина....Ќе биде некој толку добар да ме почасти со линк од профилот на одмазни4ка? И така треба да исфрлам некои телесни течности од мене.
Или па можеПот , повраќаници ,урина....
Не заслужила моите идни научници и адвокати да отидат во шоља ради неа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Или па може
Сперматозоиди
Или па може
Сперматозоиди
:pos2::pos2::pos2::pos2:Не заслужила моите идни научници и адвокати да отидат во шоља ради неа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: