THE_PIRAT
Avanti Formica atomica!
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 2.508
- Поени од реакции
- 79
Једноставнооо ти се зовеш курваааа
Једноставнооо ти се зовеш курваааа
Дај стварно девојчето нека каже кое е па да се запознаеме:pos2:Нека се јави ако е активна, нема да ја изедеме Ама не ми се верува, 12 годишна е сепак(добро и Ентер ќе полни 12 сега). Што е најтрагично, сега мислат дека ние на Кајгана сме манијачишта некои.
Барем можеше да ја каже темава, дека ги ругаме таквите, дека имаме и светла страна
остај ги мало се збунилелеееј шо д фак беше тоа на тв за хи5 и некои манијачења и глупости, ке делеле брошури нати го дај ми го......стварно не им ја разбирам финтата, баш она ко у интернет кафе у одредени часови од денот а? хаха:pos2: не им е лесно на тие забеганите...изглеа дека у нивно време немало ххх сајтови, па сеа мислат 9-то светско чудо било......сакс !!
ааа нека се јави, после реметење до даска:pos2::pos2::pos2::pos2:Нека се јави ако е активна, нема да ја изедеме Ама не ми се верува, 12 годишна е сепак(добро и Ентер ќе полни 12 сега). Што е најтрагично, сега мислат дека ние на Кајгана сме манијачишта некои.
Барем можеше да ја каже темава, дека ги ругаме таквите, дека имаме и светла страна
Не е девојчето криво, криви се новинарите што не знаат што тропаат. Мислат сите сме со блага ретардација да одговориме на меил од типот: Ubav a siok, dajmi msn pu6ti kam.
Дај стварно девојчето нека каже кое е па да се запознаеме:pos2:
Бтв фл за видеото
Едит:А девојчето ништо лошо не рече за Кајгана форумот и беше само уклучен а збореше за ланскиот снег
Девојката што збореше е асистентка по информатика на правен на новинарите:wink:Абе точно е, ама сега родителиве ќе дигнат узбуна, како што се компјутерски неписмени ќе мислат дека секаде има пеодифили, глупости. Ќе им даделе на родителите брошури, кои сајтови се опасни, кои не, кои да ги посетуваат во кои денови од неделата и во кое време од денот. Кретенизам и ренесанса. Па не сме ние криви што на нивните дечишта разгалени им дале ПЦ и нет на 7 години и не ги контролираат што прават.
И не требаше тоа девојче да збори пред камера, требаше Крејзи ин Лав, колку такви СМОКИ бандити и се убацуваат
тоооо ЃеЖоооо... девојкава е
Мајка ми почна да ми вика да не играм на компјутерот оти од Нико компјутери и кажаа дека фаќале вируси еј:uvo:Муабетов на А1 со сајтовите и оставањето на лични податоци е ист ко оној на баба ми кога неќеше да се доближи до компјутер од страв да не фати вирус, зошто чула дека компјутерите имаат вируси...