Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

• Креатор на темата Креатор на темата RockMaster
  • Време на започнување Време на започнување
Излгеда не требаше да отворам тема за играва.

ХАаххахахахха леле ме насмеа :D

Иначе стварно џабе се препукувате едни со други...ако му се игра на некој лол нека игра...ако му се игра на некој дота нека игра дота... Повеќе од работите не се точни што ги зборувате така да престанете со овие глупости ве молам... Темава сепак е за HotS а не за лол или дота.
Графика во игра е битна до некаде ама не и пресудна за игривост на самата игра
Ова мене според видеава ми изгледа интересно и знаеќи дека близард досега не разочарале за игра мислам дека ќе биде добра... Ќе видиме

ke ja probam samo poso go obozavam loreot na warcraft i diablo...

Да ја вратам темава во живот. Игра некој?

Oficijalno ne e iskocena seuste ... Igrata ke ja zaseni DOTA definitivno .[DOUBLEPOST=1407274272][/DOUBLEPOST]Blizz koga ke resat da napravat nesto se drugo unistuvaat okolu sebe .

Oficijalno ne e iskocena seuste ... Igrata ke ja zaseni DOTA definitivno .[DOUBLEPOST=1407274272][/DOUBLEPOST]Blizz koga ke resat da napravat nesto se drugo unistuvaat okolu sebe .

Ја добив алфа влез. Стварно е предобра играва, само малце имба ми изгледаат танковиве. Не е лошо сите што сте биле пријавени за алфа да си проверите мејл пошто чат-пат праќале алфа покани овој месец и претходниот.

Нормално дека нема да ја засени дота. Уствари не гледам игра во блиска иднина што би ја засенило дота. Оваа не е competitive igra туку повеќе casual. Ја нема таа длабочина и комплексност што ја има Дота. Не треси зелени те молам.

Нормално дека нема да ја засени дота. Уствари не гледам игра во блиска иднина што би ја засенило дота. Оваа не е competitive igra туку повеќе casual. Ја нема таа длабочина и комплексност што ја има Дота. Не треси зелени те молам.

Не е ни поентата да ја засени дота. Сосем различно е архетипизирана играта. А длабочина и комплексност на една игра не е мерило за нејзината компетитивност. Osu! ги нема ни двете и пак е компетитивна. Технички, секој акт во кој луѓе постигнуваат некаква цел може да биде компетитивен.
Луѓе се натпреваруваат во р'кање у далечина, пукање со воздушни топови, катапултирање на тикви и тако даље.
Колку игра е компетитивна одлучуваат играчите.
Понатаму, HotS има свој, различен стил на возење. Исто како што можеш да ги симплифицираш и комплицираш дота и ЛоЛ можеш тоа да го направиш тука.
Така да не брзајте ни двајцата со коментарите.

Ја игра некој играва?

Па, ја. :D
Overall засега нема многу играчи. Многу често се паѓаме истите во партија.
Како и да е, ова е сеуште technical alpha така да ќе има account wipes чат-пат и све ќе иде јово на ново.

Сите што играте додадете ме
RockMaster#2802

Ме инвајтнаа во бетата пред едно месец дена али уште ја неам инсталирано....ваљда пошто сум прегорен со MoBA жанрот LoL ја неам уклучено со месеци.

Али ај ќе видам најверојатно ќе ја инсталирам денеска колку да ја пробам

Фали твојот battle tag @Heresy Escalates

Иначе интересно изгледа, изиграв преку 20-30 партии ама ипак ќе си останам на Дота 2 јас.. :D Чат пат ја играм ако ми се здосади Дота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom