Hardwell

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Во исчекување на вечерашниот концерт на Hardwell решив да отворам тема за еден од моите омилени и моментално најдобри ДЈ-и, а според многумина и човекот кој има шанса во блиска иднина на биде #1 ДЈ во светот !

Малку инфо: http://en.wikipedia.org/wiki/Hardwell
Хардвел е ДЈ од Холандија (се разбира) кој пушта и прави пред се Прогресив Хаус и Електро музика. На сцената е активен повеќе од 5 години но може да се каже дека кариерата му отиде во стратосферата од кога еден друг ДЈ Тиесто ;) од нивниот роден град го зема како негов пулен и го направи Хардвел светски познато име. Веројатно најпознат е по песните Cobra, Encoded, Zero 76, Feel So High и секако неговата најуспешна песна до сега Spaceman.

Има и одлична радио емисија со наслов Hardwell On Air коjа оди повеќе од 2 години.

Вечерва е веројатно климаксот на неговата досегашна кариера со самостоен настап (концерт со наслов I Am Hardwell) во Haineken Music Hall кој ќе можеме и сите ние да го погледнеме на стрим од 01 до 04 часот !

Ја обожавам Кобрата :) Инаку повеќе ценам настап на овој човек, отколку на цела ТФ сељачана низ Македонија заедно.
Но на крај на светот се се сведува на вкусови. :)

Ајде само што почна, ќе има добра забава до сабајле

Двајца другари се таму, којзнае колку им е јако :)

Маестрален концерт!

Да се надеваме дека ќе ги одбере Белград или Софиа за дел од турнеата, а може и Скопје ;)

Мислам дека и Ники Ромеро е со нив во тоа друштво. Нешто збореа дека ќе праеле заедничка трака Ники Ромеро и Хардвел. Поготово од Хардвел ми се свиѓаше новогодишното Hardwell on air. Гази дечкото :)

Ете по повод што дошол до 1 милион лајкови на ФБ, Хардвел го стави на YouTube дел од концертот кој ме потикна да ја отворам темата. Односно видеото е првите 2 часа од концертот !

od novive DJ e najak, a omilen nastap mi e ovaj
--- надополнето: 6 јули 2013 во 15:40 ---
Ете по повод што дошол до 1 милион лајкови на ФБ, Хардвел го стави на YouTube дел од концертот кој ме потикна да ја отворам темата. Односно видеото е првите 2 часа од концертот !

to mu bese prv koncert? kolku traese i koga bese odrzan

Alesso mi e bolji ali ipak i Hardwell ne e los voopsto, od hardwell ovaa mi e naj

to mu bese prv koncert? kolku traese i koga bese odrzan
Прв концерт од самостојната турнеа. Мислам дека овој беше во Април, а сеуште нема објавено каде ќе бидат следните (се надевам ќе има во Белград или Софија). Траеше околу 3 саати а на клипот се ставени само првите 2 доколку некој има желба да го гледа целиот го имаш овде.

Hardwell е еден од најдобрите DJ's моментално во светот според мене.
Има многу добри траки што стварно можат да те кренат на нозе. Кобрата лично највеќе ми се свиѓа од него...
А кога ќе се спои Hardwell со најдобриот Dj во светот според мене се добива ова! Masterwork!

Btw добар микс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom