Групен секс

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Групен секс ?!

• Вкупно гласачи
    813
Оно маж едвај може една жена да задоволи, не па 2 и повеќе... :tv:
Honey, ne mi e gajle dali ke bidat zadovoleni devojkite, tuku vaznoto e jas da bidam zadovolen. :):)

Taka da, grupen, ok, jas i dve, tri, cetiri..... devojki....:):vozbud::vozbud:

Шо се преценувате, бе? :)

Ако ја имате таа среќа еден ден судбината да ви овозможи едно вакво групно доживување, подобро молете се во собата да има барем еден маж што ќе ви асистира и што ќе пристапи кон задоволувањето на жените откако вашиот Столе ќе пушти душа :icon_lol:

Оно маж едвај може една жена да задоволи, не па 2 и повеќе... :tv:

Шо ли треба ова да значи хммм...??!!??

Можеби тебе не може да те задоволи еден Маж, дали тоа треба да значи, пошто ја така те свакам ај појасни се малце!:toe:

Еден професор од електро објаснувајки зошто не дава групни семинарски, кажал „Зошто групните семинарски ќе се како групниот секс - секогаш некој забушава додека другите работат“:))
Он: На страна од тоа што кога се работи за секс сум многу себична и квалитативно многу барам (па оној момент од малку погоре „што ми е битно дали се жените задоволни“ ми е тотално аут), па не би делела - не го гледам ни лезетот во таков хаос...

Прво да расчистиме што е тоа групен секс. Значи: група, секс :vozbud:... ако е така тогаш треба секој со секој во групата да се ....:vozbud: Тогаш да ги прашам оние што преферираат групен секс каде што во „групњакот“ има повеќе мажи со една или повеќе жени, дали го гасат светлото кога при сексуалната реденка ќе дојде ред маж-маж и кој, во тој случај ја превзема женската улога:vozbud:... или пак наизменично, нели „групњак е“ секој треба да биде задоволен. :pos2:.

досега не сум пробала групен ни па сакам ни па ми е привлечно тоа скроз перверзна работа ми изгледа :toe:

досега не сум пробала групен ни па сакам ни па ми е привлечно тоа скроз перверзна работа ми изгледа :toe:

Ако групњак е перверзно ... да не збориме тогаш за садо-мазо - бдсм ,екстремен фетишизам , рол плејинг ,хардкор...итн.

Што е толку перверзно во групен ?

мене ми е перверзно дека сексот го доживувам со чуства и не би имала со друг освен со мојот партнер а не па со двајца

Во животот многу работи ни изгледаат привлечни, ама не ги правиме затоа што потоа (може да) се каеме.

По ова прашање имам цврст став, кој не го менувам. За мене сексот е резултат на љубов, така го гледам, и тоа е тоа...

Секој има право да го живее животот како што сака... ама кон тие што имале, немам некое добро мислење. Всушност, имам многу лошо мислење, оти по однесувањето, се гледа каква личност е некој. А за некој што имал секс само заради секс, уште повеќе, не само со една личност истовремено, мислам дека не е ни изградена вистинска личност, не знае што сака, уште помалку знае што е вистинска љубов.

Во животот многу работи ни изгледаат привлечни, ама не ги правиме затоа што потоа (може да) се каеме.

По ова прашање имам цврст став, кој не го менувам. За мене сексот е резултат на љубов, така го гледам, и тоа е тоа...

Секој има право да го живее животот како што сака... ама кон тие што имале, немам некое добро мислење. Всушност, имам многу лошо мислење, оти по однесувањето, се гледа каква личност е некој. А за некој што имал секс само заради секс, уште повеќе, не само со една личност истовремено, мислам дека не е ни изградена вистинска личност, не знае што сака, уште помалку знае што е вистинска љубов.
ne sudi drugemu da ne ti sudat na tebe!
Live and let love free!

Jas sum grupnjacel! Sum prael sto mi padnalo na um!

I? Poizgradena licnost sum od mnozina!
I?
A ti!?

Ај не цмиздри, ти маж си или жена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom