Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Karma is a bitch. Да видат како е судии да те вратат во игра. Со нас така им направија 3ца кога ни искличијаХаххаха ги уништија судиите .![]()
Mislam deka go udri po glava bas vo momentite koga genshajmer ja primase topkata.. za kontrata zboris taka?Зошто бе седум метри????
![]()
Mislam deka go udri po glava bas vo momentite koga genshajmer ja primase topkata.. za kontrata zboris taka?
A sto e bitno koj ke pobedi? Bitno nas ni e da ja tepame C.G.Ќе им кажит бе некој на тетребиве наши во публика дека никако не ни одговарат Словенија да победит?!
Багра глупа навиваат за нив. Сигурно и словенциве ќе навиваа за нас вака
Ќе им кажит бе некој на тетребиве наши во публика дека никако не ни одговарат Словенија да победит?!
Багра глупа навиваат за нив. Сигурно и словенциве ќе навиваа за нас вака
Затоа што ако некако ги тепаме германциве во последно коло имаме шанса за прво местоЗошто да не одговара ? И да изгубиме од Германија сите три репрезентации ќе имаат по два бода во втора фаза .
инаку сме сигурно вториЗатоа што ако некако ги тепаме германциве во последно коло имаме шанса за прво место